HUFF: Rune Mihai Voropchievici saptamana 17-23 iunie 2019 - 3 zodii primesc vesti grozave (Autor Laurentiu Emanuel)

- Berbecul are o saptamana tumultoasa si runa spune sa se mobilizeze pentru a trece de o batalie furtunoasa sau de o batalie aprinsa. Sa fie calmi si totul se va rezolva de la sine. Fiecare nativ va vedea ce se va intampla.

- Taurul are ganduri de mutare din serviciu sau din locuinta, inca nu a stabilit ce vrea sa faca, dar va face alegerea grozava. Se poate muta la rude daca nu s-a decis pentru o locuinta noua.

- Gemenii intra intr-o saptamana de comunicare, de logoree, multa vorba. Primesc multe telefoane si mesaje si alunga energia negativa.

- Vin schimbari majore pentru Raci, e vorba de o suita de schimbari majore pentru ei.

- Pentru Leu, se anunta revigorare totala pe toate planurile. Se incarca bateriile pentru ca cine stie unde are de gand sa plece.

- Fecioara a tot contestat ce am zis, iar acum trebuie sa schimbe foaia si tactica. Doar asa va obtine roadele benefice.

- Balantele sa lase toate problemele si grijile legate de trecut. Sa se bucure de o saptamana benefica pentru ele.

- Scorpionul e intr-o nebuloasa, e greu sa ii descifrezi. Este o perioada cand devine misterios. Probleme pe care le are le poate rezolva doar cu forta divina. Se rezolva toate chiar daca nu stiu ce au in cap.

- Pentru Sagetatori e o saptamana grea. Sunt pe o pojghita de gheata subtire, deci trebuie sa aiba grija cum actioneaza.

- Capricornul este pus pe cearta. Au o batalie de sustinut. Sa nu se ingrijoreze, pentru ca vor avea de castigat.

- Varsatorii au o saptamana buna, runa Wunjo e de partea lor.

- Pestii sunt doritori de cadouri. Cineva le va trimite un dar minunat in aceasta saptamana.