AMPRESS: ADEVARUL DIN SPATELE RUGACIUNII TATAL NOSTRU SI EFECTELE SALE ENERGETICE ASUPRA ORGANISMULUI UMAN!
Stiai ca rugaciunea este cea mai inalta forma de meditatie? Un teolog crestin, care iubea atat medicina, cat si teologia, a facut o paralela semnificativa intre versetele rugaciunii Tatal Nostru si principalele glande endocrine. El a mentionat ca boala se declanseaza in corp, prin otravurile secretate la nivelul glandelor, prin atitudinea pesimista si prin gandurile negative. Vindecarea se produce activand energiile prin centrii corpului, direct legati de glande, un mijloc fundamental pentru aceasta activare fiind rugaciunea Tatal Nostru.

IATA CARE SUNT CUVINTELE-CHEIE ALE RUGACIUNII SI CUM DECLANSEAZA ACESTEA DESCHIDEREA GLANDELOR:

- Tatal Nostru, care esti in ceruri - deschide glanda pituitara (hipofiza) - cea mai inalta glanda a organismului, legata de lumina.
- Sfinteasca-se numele Tau - deschide glanda pineala (epifiza) - punctul de plecare al constuirii embrionului in pantecul mamei.
- Vie Imparatia ta - deschide glanda tiroida, ce intra in functiune atunci cand trebuie sa luam o decizie si trebuie sa actionam.
- Faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe Pamant - deschide timusul, ce corespunde inimii.
- Painea noastra cea de toate zilele, da-ne-o noua astazi - deschide gonadele (glandele de procreere) - motorul corpului fizic.
- Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri - deschide suprarenalele - centru nostru emotional.
- Si nu de duce pe noi in ispita - deschide celulele lui Leydig (Lyden), ce nu sunt chiar o glanda ci un ansamblu secretor de hormoni, localizat sub ombilic, chiar deasupra gonadelor si devin, astfel, centru echilibrului feminin-masculin.
- Ci ne izbaveste de Cel rau - deschide timusul.
- Caci a Ta este Imparatia - deschide glanda tiroida.
- Slava si puterea - se deschid planda pineala si glanda pituitara.
- Amin este incununarea vindecarii - Asa a fost, asa este si asa va ramane.

Este foarte important sa stim sa ne rugam si sa ii cerem Lui Dumnezeu ceea ce ne lipseste. Singurul care ne poate vindeca sufletul si trupul este Dumnezeu. Rugaciunea este cheia prin care se deschide Cerul, iar Dumnezeu intervine miraculos in viata noastra, prin semne si minuni.

(Surse: ampress.ro, Citate celebre.ro)