Antena 3: Ariana a slabit aproape 60 de kilograme in doar 11 luni. Cum a reusit sa arate spectaculos
Ariana Omipi, o tanara din Noua Zeelanda, a reusit sa slabeasca aproape 60 de kilograme in doar 11 luni cu o dieta simpla. Fata a reusit sa slabeasca aproximativ 60 de kilograme de doua ori. Tanara isi dorea cu disperare sa fie sanatoasa, dar relatia ei toxica cu mancarea a facut ca pierderea in greutate sa fie o adevarata provocare. Ariana a reusit sa ajunga de la 126 kilograme la doar 68 in 11 luni, dar s-a ingrasat la loc din cauza dependentei de mancare. In 2014, pe cand avea 19 ani, ea a slabit cu ajutorul a doua diete: ketogenica si fara carbohidrati. Totusi, la inceputul anului 2018, Ariana a pus la loc kilogramele pierdute initial, ba chiar cu 10 mai mult.
- M-a consumat intr-un fel pe care nu il pot descrie. Era o foame coplesitoare pe care nu o puteam face sa dispara, ci doar sa o blochez temporar. Portiile mele erau imense si ma simteam mereu infometata, asa ca mai luam o portie, sau doua a povestit fata.
Ariana a decis ca este suficient si s-a hotarat sa apeleze la o operatie pentru micsorarea stomacului, care a fost un real succes.