Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos. SuperSilueta de Plaja este un program de slabire si remodelare corporala adresat tuturor celor care vor sa obtina o imbunatatire considerabila a formei fizice in doar o luna de zile inainte de concediu, vacanta , luna de miere sau orice alt eveniment la care vrei sa arați traznet”! Programul conține 4 saptamani de regim alimentar cu 3 mese pe zi si 5 antrenamente pentru acasa, incalzire si stretching la un preț promoțional de 53 ron.
Scopul noului meu program este sa le dea motiv am numit acest nou program de slabit exact asa, SuperSilueta de Plaja by Carmen Bruma! M-am straduit sa le ofer celor interesați soluția ideala, rapida, sanatoasa si accesibila pentru a obține silueta mult visata. Acest program, care cuprinde 4 saptamani de dieta si 5 antrenamente saptamanale pentru acasa, te pune rapid intr-o forma fizica mult mai buna astfel incat sa fii mandra de corpul tau atunci cand mergi la plaja sau in orice alta imprejurare din viața ta in care vrei sa arați traznet”. Nu pierzi ore intregi la sala, nu cheltuiesti multi bani, si nu-ți dai programul zilnic peste cap. Tot ce trebuie sa faci este sa mananci cele 3 mese zilnice din program si sa-ți gasesti 20 de minute pentru exercițiile pe care ți le arat eu pas cu pas in materialul video. Am constatat de-a lungul timpului ca femeile atunci cand se apropie vara simt nevoia de o pregatire speciala a corpului. Multe dintre ele sunt de-a dreptul speriate atunci cand se gandesc ca trebuie sa se dezbrace in costum de baie pentru ca au acumulat niste kilograme iarna sau de sarbatori si nu sunt mulțumite de aspectul lor fizic. Programul SuperSilueta de Plaja poate fi achiziționat de pe site-ul meu www.carmen-bruma.ro si este unic in Romania. Sunt mandra ca am reusit sa-l fac asa cum am visat. Antrenamentele au fost filmate cu o echipa de profesionisti, cu camere ultra performante care se folosesc la filmele artistice, in locatii spectaculoase, cu cea mai buna echipa. Sunt incantata ca am reusit sa am si parteneri care promoveaza aceleasi lucruri ca si mine, produse de calitate la un pret decent”, a declarat Carmen Bruma.
Pentru acest nou proiect, Carmen Bruma a realizat si o sedința foto cu costume de baie la Therme Bucuresti, o locație spectaculoasa si exotica, iar filmarile antrenamentelor au fost realizate la etajul 13 al Rin Grand Hotel unde beneficiezi de o priveliste unica si foarte frumoasa a Parcului Natural Vacaresti.
Echipa care a lucrat la acest proiect este formata din profesionisti cu renume in domeniile lor de activitate: Marius Baragan - foto, Cristi Pascu - hair styling, Oana Busuioc - make up, Silviu Mandroc- regizor, Luminița Luca - coordonator proiect.
Parteneri : Uniconf, Catena, Sanovita, Heinner, Vegeta, Eva, Therme Bucuresti, Rin Grand Hotel.