www.antena3.ro informeaza: Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai mulți copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din județul Constanța.
Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna. Necropsia a fost incheiata de puțin timp.
Marian Burlacu, vicepresedinte Sindicatul Național al Agenților de Poliție: Razvan Ciobanu a murit intr-o situație critica. Sunt ceva elemente care duc catre un omor. Și aici ma refer la faptul ca a mers pe o distanța destul de mare, de 850 de metri in linia dreapta, ori un conducator auto aflat sub influența alcoolului sau a drogului sau oboseala, consider ca nu putea sa mearga atata timp cu asemenea probleme.
Din pacate, si poziția cadavrului e foarte dificila ca si aspect pentru ca in marea majoritate a accidentelor, cadavrul se poziționa in fața autoturismului, nu in spate sau in lateral. Aici este puțina interpretare pentru ca, desi nu a avut centura de siguranța, l-ar fi aruncat in fața masinii.
Din punctul meu de vedere, va spun foarte clar ca sunt imagini si indicii catre un omor. Un element e faptul ca a mers pe o distanța de 850 de metri fara sa devieze. Al doilea, faptul ca acel cadavru a fost poziționat undeva in stanga si in spatele autoturismului. Ar fi trebuit ca fie poziționat in fata la impactul cu copacii, a spus Marian Burlacu, vicepresedinte Sindicatul National al Agentilor de Politie.