Ideea astrologica de baza a saptamanii
Luna Noua din semnul Berbecului care se perfecteaza vinerea aceasta reprezinta inceputul simbolic al noului an astrologic, intrucat astrul selenar si Soarele isi dau mana cu prilejul acestei lunatii si marcheaza debutul unui nou ciclu in vietile noastre. Acum este un moment propice sa ne fixam rezolutii pentru lunile ce vor sa vie si sa pregatim terenul pentru noi si noi aventuri.

BERBEC

- Sanatate

Luna Noua de vineri ocupa casa aspectului fizic din horoscopul tau general, ceea ce inseamna ca acest eveniment astral te indeamna sa schimbi ceva la infatisarea ta. Cu siguranta ai in minte o tunsoare pe care n-ai incercat-o niciodata sau un stil vestimentar pe care n-ai avut curajul sa-l adopti pana acum, iar acum ai parte de ocazia perfecta pentru a le pune in
aplicare. Fii curajos.

- Bani si cariera

Chiar daca Luna Noua se perfecteaza vineri, este de dorit ca inca de la inceputul acestei saptamani sa-ti faci vocea auzita la locul de munca. Asadar, daca ai stat intr-un con de umbra in ultima vreme, a venit momentul sa iesi la inaintare si sa-ti impui punctul de vedere. Desi e tentant sa realizezi acest lucru ridicand tonul vocii, lasa experienta si priceperea sa te recomande.

- Familie si cuplu

Gratie Lunii Noi de vineri din casa personalitatii tale, nu e de mirare daca sexul opus se simte atras ca un magnet de atitudinea ta asertiva si curajoasa. Tocmai pentru ca stii ce-ti doresti si nu te sfiesti sa te folosesti de toate armele seductiei pentru a pune mana pe obiectul afectiunii tale, nimeni nu poate rezista sarmului tau. AstroDex recomanda sa cauti acum sa-ti recuceresti partenerul de viata.