BERBEC

Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului nu trebuie sa se planga, nici macar atunci cand da de greu, deoarece negativismul te incarca, iar karma ta are de suferit. Trebuie sa fii cu zambetul pe buze pentru a atrage energiile pozitive!

TAUR

Taurul vrea din ce in ce mai mult. Indiferet de averea stransa, karma sa vrea mai mult. Trebuie sa te opresti si sa vezi cate ai realizat si sa mai faci o pauza, sa mai si traiesti, sa te bucuri de viata!

GEMENI

Gemenii sunt foarte sufletisti si dispusi mereu sa-i ajute pe ceilalti, fara a se gandi la ei. Karma aceasta s-ar putea sa se intoarca impotriva lui, daca nu va avea grija si de el, de sanatatea lui.

RAC

Racul isi incarca karma cu amintiri, deoarece retraieste doar lucrurile rele prin care au trecut. Trebuie sa realizeze ca acele lucruri s-au dus, au trecut si trebuie sa priveasca spre viitor. Trebuie sa vada si lucrurile frumoase din viata sa, cum ar fi iubirea, viata, familia!

LEU

Karma Leului este trufia! Nativul este doritor de lumina reflectoarelor, recompensa, respectul altora. Este cel mai mare actor. Daca vor invata sa fie recunoscatori si sa multumeasca pentru ce au, sunt castigatorii horoscopului.

FECIOARA

Fecioara nu are incredere ca poate face si munceste fara oprire. Nativul se limiteaza la neputintele sale si in felul acesta nu face altceva decat sa atraga energiile negative. Cand spune EU POT este castigatorul unui POT.

BALANTA

Balanta da dovada de mici rautati. Vrea sa castige cursa, dar trisand. Faulteaza, saboteaza, doar ca sa iasa pe locul 1. Acest lucru nu ii ajuta deloc karma, deoarece i-o ingreuneaza si atrage energii negative.

SCORPION

Scorpionii au nevoie de miscare, de sport, pentru a-si tine mintea ocupata si sanatoasa, deoarece gandurile negative ar putea pune stapanire pe mintea lor, iar acestea aduc numai energii negative.

SAGETATOR

Toate sagetile negative trase se pot intoarce oricand asupra lor, ca un bumerang. Are si o doza de altruism, trebuie sa incerce sa faca in asa fel incat sa nu ia sagetile negative in considerare. Vino cu ganduri bune fata de oamenii negativi, care vor sa te destabilizeze pe tine.

CAPRICORN

Capricornul trebuie sa-si deschida sufletul pentru compasiune si intelegere. Aestea nu au loc in sufletul lor mmentan, deoarece se rfugiaza in munca, iar acest lucru ii incarca deseori, mai ales daca nu le place meseria pe care o practica in prezent.

VARSATOR

Varsatorii trebuie sa-si indrepte privirea si spre ceilalti, sa nu mai fie concentrati doar pe persoana lor. Incercati sa ii ajutati mai mult pe cei din viata voastra. Daca vreti sa va albiti karma, mai mult ajutor si prin vorba si prin fapta. Cand incepi sa te preocupi de ceilalti, le usurezi munca. Intinde o mana de ajutor.

PESTI

Pestii trebuie sa renunte la micile minciuni, pana nu li se va pune eticheta de mincinosi, deoarece greu vor mai scapa de ea. Un suflet deschis, curat, atrage asupra sa lucruri bune, pozitive, pe cand minciuna este toxica pentru suflet.