www.huff.ro informeaza: O femeie a intrat in istoria medicala, dupa ce a ramas gravida de doua ori, la un timp foarte scurt.
Kate Hill este tanara care i-a uimit pe medici si i-a facut sa-si puna multe semne de intrebare. Initial, ea s-a zbatut sa conceapa un copil din cauza diagnosticului de sindrom ovarian polichistic. Dar mai apoi, Kate, originara din Australia, a facut un tratament hormonal, astfel ca a reusit, cumva, sa ramana gravida de doua ori, la diferenta de 10 zile, conform Dailymail.
Kate Hill a apelat la un tratament hormonal, pentru ca problema pe care o are o impiedica sa elibereze ovulele la mijlocul ciclului menstrual. Astfel, dupa tratament, a reusit sa ramana gravida de doua ori, consecutiv! Mai mult decat atat, intreaga situatie reprezinta o anomalie rara, iar fenomenul se numeste superfetatie. La nivel mondial, doar 10 cazuri au fost inregistrate. Astfel, Kate Hill a ramas gravida la dublu si a reusit sa nasca doua fetite, pe Charlotte si pe Olivia. Au fost nascute in aceeasi zi, prin cezariana. Ele sunt gemene non-identice, cu greutați si dimensiuni diferite si chiar cu grupe de sange diferite.
- Nu am realizat ce special a fost ce s-a intamplat pana nu le-am nascut. Cazul meu este cu atat mai rar cu cat eu si sotul meu am intretinut relatii sexuale doar o data, a declarat Kate pentru Today Tonight.