Liviu Bazarca de la Casa Razesului din Dragoiasa - Panaci, Bucovina participa in acest week-end cu produse traditionale romanesti de calitate.
Casa Razseului este situata in frumoasa zona cu multe izvoare pure si munti acoperiti de brazi semeti din Dragoias.
Bucataria de la Casa Razesului este una dintre cele mai bogate gastronomic, toate retetele fiind cele pastrate din stramosi, retete naturale, preparate cu produse din fermele proprii.
Balmosul la Buturuga dacica, un spectacol culinar cu totul deosebit, oua in smantana, pastravi afumati, preparate traditionale din carne de vanat, oua de prepelita marinate, protap din purcel, miel sau vitel, rulade din cas, sarmale si ardei umpluti, ciorba si hribi cu smantana, fripturi la cuptor sau ceaun, salate de muraturi, paine de casa si placinte poale-n brau, papanasi cu dulceata si cate alte surprize delicioase.
Mancarurile sunt preparate de Maria Bazarca, pastrate si transmise catre nepoatele ce vin din urma. Totul este un adevarat festin si spectacol de culoare si gust, de savoare si sanatate, Daca reusesti sa ajungi si sa mananci odata la Casa Razesului, atunci vei fi castigat ca prieten al acesteia, deoarece este ceva imposibil de exprimat in cuvinte. Totul este preparat cu pasiune si experienta, cu traditie si dragoste pentru toti oaspetii.
Casa Razesului este un colt de rai al Bucovinei.
Rezervari si informatii la Casa Razesului: 0761543592