In urma cu 10 ore, Marian Dorin Pirloaga a anuntat in publicatia online Atitudinea din Calarasi, ca pe locul vechii piete agroalimentare din municipiul Calarasi, demolata recent, au fost descoperite vestigii arheologice: blocuri impresionante de piatra din epoca Nana (numele vestigiilor vine de la cel care a efectuat demolarea).

Marian Dorin Pirloaga, 10 ore
- In locatia fostei piete centrale agro-alimentare din Calarasi se va construi statuia dezvoltarii durabile. Blocuri impresionante de piatra descoperite de arheologii de la firma celebrului investitor Nana vor sta la fundatia statuii.

xxx

Un comentator realist a comentat cu sarcasm faptul ca demolarea vechii piete ar fi avut un singur scop: recuperarea catorva tone de fier vechi. O piata noua nu poate fi construita din lipsa de finantare. Asa ca terenul este acum liber pentru un supermarket sau un restaurant fast-food. Pana in acest an, in Calarasi nu si-au facut aparitia nici Carrefour, nici McDonald's. Iata ca acum terenul este disponibil, in plin centru al orasului Calarasi!