Monini, ca un adevarat master-chef, special pentru toti gurmanzii simandicosi din intreaga lume, a selectat o linie completa de uleiuri de masline extra virgine aromate. Uleiuri care pot adauga rapid si usor o nota speciala, gourmet, oricarui fel de mancare.
Gama a fost aleasa pentru a satisface toate gusturile, fara a pierde autenticele si traditionalele arome ale bucatariei italiene - celebra si de ravnita in toata lumea. Cateva picaturi sunt suficiente pentru a obține o aroma completa.

GAMA AROMATA

Nu trebuie sa fii un expert intr-ale bucatariei. Tot ce ai de facut este sa alegi uleiul aromat potrivit felului de mancare preferat si rezultatele vor fi absolut delicioase!

Monini extra virgin cu trufe

este cel mai potrivit pentru paste, carne si carpaccio, precum si pentru oua, pizza si cheese fondue. Face ca fiecare reteta sa fie mai apetisanta!

Monini extra virgin cu busuioc

este perfect pentru retetele in stil italian. Este recomandat pentru paste, salate si este, de asemenea, excelent pentru a da aroma supelor. De asemenea, este potrivit pentru salate proaspete de paste si orez, rosii si mozzarela sau cartofi.

Monini extra virgin cu usturoi si chilli

este potrivit pentru un gust picant al sosurilor de rosii, pentru peste sau supele de legume. Se recomanda la fripturi, legume raw si preparate si poate fi presarat din belsug peste deliciile savurate de toti cei carora le place sa adauge o nota HOT, picanta la mancarea lor!

Monini extra virgin cu lamaie

este ideal pentru salate si marinade, foarte bun pentru peste, fie el fiert si prajit; si este absolut special pentru preparatele din pasari de curte si legume. In plus, este potrivit si pentru a aroma aluatul pentru prajituri.