BERBEC - O saptamana in care sa puna accent pe consolidarea relatiilor la serviciu, familie si in societate. Asa se va face cunoscut si va ajunge in situatia de a triumfa.

TAUR- Protectie totala in aceasta saptamana. Protectie contra fortelor malefice din Univers.

GEMENI - Se duc la dragoste, pasiune, iubire. Vor multiplica fericirea. E o saptamana de fertilitate si belsug. Visele incep sa se materializeze in aceasta perioada.

RAC - Are un sfat extraordinar de util. Sa lase acel trecut in urma, sa lase problemele, necazurile in urma si sa se pregateasca pentru un an mult mai bun.

LEU - Are o saptamana cu simbolul dragostei, Ceva fierbinte, nou si pasional, Leii sunt in culmea fericirii.

FECIOARA - Inca nu s-a decis ce vrea sa faca. E sfatuita clar: abordeaza altfel problemele care te intereseaza.

BALANTA - Sa fie pregatite pentru o schimbari majore intr-un viitor apropiat.
SCORPION - Sunt pusi un pic pe cearta. Au chef de a discuta mai in contradictoriu. Vor sustine o batalie, dar toate se vor aranja cum trebuie. Sa fie calmi.

SAGETATOR - O saptamana cu multa comunicare. Fantastic de multe mesaje. Sa fie atenti la un mesaj extraordinar, care vine in viata lor.

CAPRICORN - S-au gandit ca pot gasi raspunsul la toate problemele doar la un consiliu de familie, unde vor discuta totul cu cartile pe fata.

VARSATOR - Putin mai greu pentru el. Are o saptamana in care trebuie sa demonstreze ca are puterea sa depaseasca unele incercari sau provocari mai putin placute.

PESTI - O mutare din casa sau o schimbare a locului de munca. Runa le spune sa hotarasca ce ii intereseaza cel mai mult dintre cele doua.