BERBEC 21.03-20.04: Este deschisa calea spre relatii bune cu toti din jurul dumneavoastra. Jupiter va scoate in cale oportunitati fabuloase, iar in viitor veti explora caile spre perfectionare, mai ales daca lucrati in domenii precum mass-media, publicitate, medicina sau legislatie.

TAUR 21.04-21.05: Va doriti mai mult echilibru in viata dumneavoastra, mai ales ca iubiti mult confortul. La serviciu, relatiile cu colegii sunt destul de asezate. Nu uitati sa va acordati mai mult timp pentru odihna. Aveti multa nevoie de ea.

GEMENI 22.05-21.06: Ambitia este treaza si nimeni nu va poate opri sa mergeti dupa ceea ce va doriti sa impliniti. Obtineti multe beneficii de pe urma succeselor si a proiectelor terminate la timp. Bafta!

RAC 22.06-21.07: Tanjiti dupa o schimbare de peisaj si veti incepe o mica aventura. Va ocupati personal de demararea catorva proiecte la domiciliu. Doriti insa prea multe dintr-odata. Nu puteti sa incurcati afacerile cu dragostea. Faceti alegeri gandite.

LEU 22.07-22.08: Vesti bune! S-a terminat o perioada astrologica foarte incomoda pentru dumneavoastra. De acum incolo veti fi mai rabdatori, viata va fi mai frumoasa, iar oamenii mai blanzi si mai cooperanti.

FECIOARA 23.08-22.09: Cateva rude pe care nu le-ati vazut de ceva vreme ar putea sa apara la usa dumneavoastra iar bucuria revederii va va face mare placere. Continuati sa atrageti bani si cumparati mici comori pentru dumneavoastra si cei dragi.

BALANTA 23.09-22.10: In urmatoarea perioada veti lucra din greu pentru ca aveti multe obiective pe lista dorintelor. Nimic nu va va opri sa va mai si distrati. Veti fi diplomati si fermecatori, mai ales ca sunteti in masura sa rezolvati probleme din mers.

SCORPION 23.10-21.11: Este un moment puternic pentru dumneavoastra. Va puneti pe primul loc in prioritati, va distrati bine si va bucurati indeajuns de multa dragoste din partea partenerului. Actiunile intreprinse si eforturile va vor face visul sa devina realitate. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza o perioada superactiva la domiciliu. Fie ca este vorba despre redecorare, renovare sau chiar o mutare rezidentiala, sunteti prinsi cu tot felul de proiecte pe care le vreti terminate cat mai curand. Spor la treaba!

CAPRICORN 22.12-19.01: Ritmul vietii de zi cu zi se va accelera si veti dispune de o importanta energie. Cu toate acestea, exista un pericol de conflict cu rudele, vecinii sau fratii, motiv pentru care ati putea reactiona cam prea agresiv.

VARSATOR 20.01-18.02: Este timpul sa va bateti pentru ceea ce doriti. Dorinta de a face mai multi bani este prezenta in gandurile dumneavoastra. Faptul ca veti castiga mai mult nu inseamna neaparat ca veti si cheltui corespunzator!

PESTI 19.02-20.03: Marte a intrat in semnul dumneavoastra, va stimuleaza energia si va da ocazia sa aratati lumii de ce sunteti in stare. Veti face o impresie buna celor din jur, asa ca veti deveni un luptator pentru propriile drepturi.