Pe pagina sa de Facebook, publicistul Florian Popa Micsan a publicat un text, din care rezulta ca nu a renuntat la proiectul sau SF, desfasurat sub genericul JULVERNISME. Iata textul postat:
Pe Wikipedia, enciclopedia libera, informatiile despre arhitectul Dorin Mitisor sunt laconice:
- Dorin Mitisor (n. 5 martie 1944) a fost un deputat roman in legislatura 1990-1992, ales in judetul Calarasi. Alegerea lui Dorin Mitisor ca deputat a fost validata la data de 19 martie 1992, cand l-a inlocuit pe deputatul Radu-Dumitru Savu. Dorin Mitisor este de asemenea un foarte bun arhitect. El conduce biroul de arhitectura General Concept din Calarasi.

xxx

L-am cunoscut pe arhitectul Dorin Mitisor la un simpozion de arhitectura din Calarasi, desfasurat in anii 80. Mi-a dat atunci un interviu pentru un cotidian de tineret. Dorin Mitisor avea idei indraznete, despre dezvoltarea Calarasiului in partea de sud, fie in Balta Borcei, fie in fosta Balta Iezerul, desecata. Arhitectul vedea in timp, cand malul Dunarii pana la Chiciu ar fi devenit o promenada de cativa kilometri. El mi-a descris atunci cum ar putea sa arate portul turistic Calarasi. Si multe alte idei indraznete, care tin de Calarasiul anului 2050. Desi au trecut mai mult de 3 decenii de cand l-am cunoscut, pe vremea cand conducea institutia judeteana de proiectare, continui sa cred ca valoarea profesionala a lui Dorin Mitisor l-ar indritui sa fie unul dintre personaje - poate chiar personajul principal! - al proiectului SF - CALARASIUL IN ANUL 2050.