REPLICA VEDETELOR: CUM A SLABIT CLAUDIA PAVEL 5 KG INTR-O SAPTAMANA! (Autoare: Andrada Parau)
Claudia Pavel a imbinat utilul cu placutul intr-o superba vacanta in Turcia, unde a urmat un program de detoxifiere si a invatat cum sa aiba un stil de viata sanatos la hotelul The LifeCo din Antalya, dar s-a si relaxat intr-un peisaj de vis oferit de hotelul Cornelia Diamond Golf Resort & Spa si Amara Dolce Vita Luxury, toate avand oferte de all inclusive. In aceste locuri, Claudia Pavel a profitat de vremea frumoasa si a facut si yoga. Acolo, artista si-a deblocat mintea, aducand un echilibru in viata sa. Cesur Durak, specialist in detoxifiere, a infiintat prima agentie cu exclusivitate in programele de acest fel din Romania. La inceput, acestea au fost realizate la Sianji Wellbeing din Bodrum, al carui reprezentant exclusiv este, insa odata cu cresterea solicitarilor si avantul luat de aceasta initiativa, in portofoliul agentiei Bonus Travel a intrat si centrul The LifeCo din Antalya. In prezent, Cesur Durak si agentia sa, Bonus Travel, au devenit un adevarat fenomen pe piata autohtona, iar pana acum, multe personalitati au apelat la el: Oana Turcu si sotul ei, Cristi Brancu, Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, Mihaela Tatu, Ileana Badiu, Daniela Nane, Adrian Mutu, Catalin Botezatu si multi altii. Se pare ca Cesur Durak va deveni in curand la fel de celebru in tara ca si conationalul sau, Dr Oz dın Amerıca.

Claudia Pavel: O cura de detoxifiere intr-un loc exotic si plin de vegetatie luxurianta

- A fost o experienta minunata pe care vreau sa o mai repet alaturi de prietenii de la agentia de turism Bonus Travel (www.bonustravel.ro). A fost o reconectare cu mine insami si cu un stil de viata sanatos, deoarece sanatatea este cea mai de pret avutie. Exista etape ale vietii in care avem nevoie de momente de liniste pentru a avea grija de noi atat fizic, cat si la nivel spiritual. Asadar, recomand tuturor mamicilor si nu numai, sa incerce o cura de detoxifiere intr-un loc exotic si plin de vegetatie luxurianta ca The LifeCo din Antalya. Dupa o saptamana de detoxifiere si relaxare total am realizat ca am slabit aproximativ 5 kg, a declarat Claudia Pavel.
La centrul The LifeCo Antalya, Claudia Pavel a urmat programul Master Detox, ce se desfasura pe o perioada intre 4 si 21 zile, fiind bazat pe sucuri de fructe si legume. Pe parcursul acestul program, vedeta a servit diverse amestecuri de sucuri pentru detoxifiere cu probiotice si alte suplimente nutritive, la intervale regulate, dar si cantitati nelimitate de ceaiuri din plante si supe de legume. Tot acolo, aceasta a beneficiat si de tehnicile de respiratie, cursuri de yoga, sauna, masaj, curatarea colonului si a pielii. Rezultatele s-au observat in cel mai scurt timp, printr-o buna functionare a organelor interne si o piele cu aspect intinerit si stralucitor.

Despre Bonus Travel

Bonus Travel este o agentie de turism dinamica, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism. Datorita promptitudinii si eficientei cu care raspund solicitarilor, au devenit un partener de incredere pentru clienti si colaboratori, dand dovada de flexibilitate in relatiile cu acestia. Serviciile Bonus Travel au la baza orientarea permanenta spre client prin ofertarea unei game variate de produse si servicii turistice la tarife optime, identificate impreuna cu clientii lor, in baza ofertelor furnizate de partenerii acestora.