Exista anumite lucruri pe care un barbat le va face numai pentru femeia pe care o iubeste. Mai jos, puteti citi 16 situatii identificate de psihologi si care raspund la intrebarea din titlu: ce face un barbat pentru femeia iubita?

1.Barbatul care te iubeste iti spune ca esti frumoasa

Pentru el ar trebui sa fii cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o vreodata si ar trebui sa iti si spuna asta. Ar trebui sa se asigure ca nu uiti niciodata ca te gaseste foarte atragatoare.

2.Barbatul care te iubeste iti deschide usa

El ar trebui sa fie un cavaler. Nu te gandi ca e un gest invechit - e, dimpotriva, unul care are inca o mare putere, ce nu ar trebui sa fie subestimata. Nu exagera gandindu-te ca trebuie sa faca asta de absolut fiecare data - din cand in cand e de ajuns, important este sa se gandeasca la acest lucru.

3.Un barbat care te iubeste iti sprijina visele

Fie ca visezi sa fii profesoara, fie ca visezi sa fii o actrita de succes, el ar trebui sa-ti sprijine visul atat in privat cat si in fata celorlalti. Ar trebui sa vrea sa te ajute in orice fel poate, fie ca trebuie sa-ti citeasca replicile, fie ca trebuie sa iti scrie la calculator planurile de lectie pe care le ai de pregatit.

4.Barbatul care te iubeste ar trebui sa iasa cu prietenii tai

Poate ca nu e un mare fan al prietenilor tai, dar poate ca la fel ai zice si tu despre ai lui. Ideea e ca trebuie sa poata fi amabil si sa incerce sa ii cunoasca, pentru ca si prietenii tai spun ceva despre tine.

5.Barbatul care te iubeste ar trebui sa faca un efort cand vine vorba de familia ta

Daca lipseste de la toate cinele in familie sau evita de fiecare data sa aiba vreun contact cu familia ta, el pur si simplu nu te iubeste suficient. Barbatii indragostiti stiu ca, odata cu tine, vine la pachet si familia ta, asa ca va face un efort sa se inteleaga bine cu cei dragi tie.

6.Barbatul care te iubeste te duce la intalniri unde vrei tu

Un barbat indragostit te va lasa pe tine sa alegi ce vrei sa faceti, chiar daca el nu e prea pasionat de locul dorit de tine. Cand sentimentele sale sunt adevarate, nu va avea reticente atunci cand vine vorba de facut compromisuri, pentru ca vrea sa te vada fericita.

7.Barbatul care te iubeste te saruta zilnic

Acest lucru ar trebui sa fie evident. Daca partenerul tau poate sa nu te sarute timp de cateva zile, e departe de a fi indragostit. E atat de simplu!

8.Barbatul care te iubeste te respecta

Si acest lucru ar trebui sa fie evident. Daca se poarta abuziv sau lipsit de respect in orice privinta, nu te iubeste. Probabil ca nu te va iubi niciodata, iar tu ar trebui sa inchei relatia si sa iti vezi de viata ta. Unde nu exista respect nu poate sa existe nici dragoste.

9.Barbatul care te iubeste te asculta

Daca te gandesti vreodata ca barbatii se comporta uneori ca niste copii, nu gresesti deloc. Cei mai multi barbati se concentreaza doar asupra lucrurilor care le plac. Daca te iubeste, vocea ta va fi muzica pentru urechile sale, iar tot ce trebuie sa faci este sa spui ceva care conteaza cu adevarat pentru el. Barbatul care te iubeste cu adevarat nu numai ca te va auzi, dar va acorda atentie cuvintelor tale. Vei observa ca iti urmeaza sfatul si iti respecta gandurile.

10.Barbatul care te iubeste se cearta cu tine

Da, e adevarat. Certurile nu sunt intotdeauna un semn ca relatia voastra trece printr-un moment prost. Daca el te iubeste cu adevarat si investeste in relatia cu tine, se va certa cu tine, va dori sa discutati si sa gasiti impreuna solutii. Discutiile ocazionale sunt un semn ca vrea sa faca lucrurile sa functioneze intre voi.

11.Barbatul care te iubeste face sacrificii pentru fericirea ta

Acesta este unul dintre cele mai mari semne ca un barbat iubeste cu adevarat o femeie. Daca isi schimba planurile pentru ca vrea sa te stie fericita, arata ca te iubeste, te respecta si te pune pe primul loc.

12.Barbatul care te iubeste se lupta pentru dragostea ta

Un barbat indragostit va lupta pentru a-ti pastra dragostea. Va supravietui celor mai reci ierni si celor mai ploioase zile de primavara doar pentru a fi cu tine. Un barbat indragostit se simte norocos ca te are in viata lui si ideea de a te pierde e ultimul lucru pe care si l-ar dori vreodata.

13.Barbatul care te iubeste e mandru de realizarile tale

Cand un barbat iubeste o femeie, tot ceea ce face ea se va simti ca propriile lui realizari. Este aproape ca mandria pe care o simte mama atunci cand copilul lor face ceva bun sau nou pentru prima data. Un barbat indragostit nu concureaza cu femeia pe care o iubeste, un barbat indragostit castiga alaturi de femeia pe care o iubeste.

14.Barbatul care te iubeste crede ca arati frumos chiar si in zilele cele mai proaste

Nu conteaza daca azi te simti inconfortabil in pielea ta, daca ti-a aparut un cos in frunte sau o rana la buza. El va vrea sa te vada indiferent de acneea care te incearca sau raceala care te face sa arati ca un zombie. Pentru el, vei fi frumoasa indiferent de situatie.

15.Barbatului care te iubeste ii pasa oamenii pe care tu ii iubesti

Un barbat indragostit va intelege ca oamenii pe care-i iubesti sunt importanti pentru tine si daca acestia sunt fericiti, vei fi si tu. Daca te iubeste, va asculta cu nerabdare atunci cand ii vei impartasi povestiri detaliate despre vietile prietenilor tai. Va recunoaste importanta lor in viata ta si va cauta, impreuna cu tine, solutii la problemele lor.

16.Barbatul care te iubeste se teme ca te-ar putea pierde

Barbatilor nu le place sa fie vulnerabili, dar daca iubitul tau te iubeste, nu va avea nici o problema in a arata ca-i este frica sa te piarda.