Pe data de 8 noiembrie 2018, se sarbatoresc Sfintii mari Arhangeli Mihail si Gavriil. Iata care este mesajul lor pentru luna IANUARIE 2019:
Incepem anul intr-o zi de luni, pe vibratia lui 11:11 (ziua 1, luna 1, anul cu vibratie 11) asadar 2019 este de actiune, dar ACTIUNE CONSTIENTA/ASUMATA. Iar pe 2 ianuarie este Luna Plina. Avem nevoie sa renuntam la amanare, sa nu mai lasam lucrurile sa taraganeze, avem nevoie sa facem lucrurile cat se poate de in momentul perfect. Este important nu doar sa actionam cat si momentul in care actionam poate fi decisiv. Vor fi incercari pe plan financiar pentru multi dintre noi sau preocupari legate de partea materiala, s-ar putea chiar sa fie intarzieri in anumite plati sau sa nu primim poate salariul la timp sau sa nu ni se plateasca anumite lucruri la timp, va fi nevoie sa avem o perspectiva mai larga asupra lucrurilor. Este un moment in care sa ne punem intrebari:
- Ce anume ar trebui sa reglez in acest moment in viata mea? Ce anume poate am intarziat si acum trebuie sa fac? Ce anume am facut doar pentru bani si acum primesc rasplata? Ce ar trebui sa fac cu placere si sa imi vina si resurse materiale?
O sa avem senzatia ca ni se intampla foarte multe lucruri deodata si ne este un pic greu sa le gestionam, parca ceva ne impinge de la spate. Arhanghelul Mihail ne spune Renunta la frica!, ne transmite ca noi stam in propria noastra cale, ne impiedicam de propriile convingeri si limitari. De asemenea in aceasta luna avem tendinta sa fim ca un burete si sa absorbim foarte multa energie negativa. Ne ducem de exemplu intr-un anumit birou sau intr-un magazin si ne intoarcem un pachet de nervi si nu stim ce s-a intamplat, pur si simplu ne-a luat dintr-odata o stare ciudata, asta inseamna ca am preluat o energie de acolo. Asadar, vom fi mult mai sensibili, va fi nevoie sa lucram foarte mult la fricile noastre, la gandurile pe care le avem, care sunt gandurile bazate pe ego sau bazate pe frica, va fi nevoie sa vedem ceea ce nu am vrut sa vedem. Vom lucra mult la convingeri si limitari pentru a ni se deschide calea spre potentialul nostru. Este ca si cum ni se pune lanterna in ce sectoare din viata noastra avem de lucru. Arhanghelul Uriel isi va face simtita prezenta de la inceputul anului si pe tot parcursul anului ii vom simti lumina care ne ajuta sa vedem in intunericul nostru. Asadar sa fim atenti la ce ni se arata, asa cum face Uriel: Vezi ca in coltul ala nu ai facut cum trebuie! ,Vezi ca este acolo o energie pe care trebuie sa o cureti!, asadar se scot la suprafata lucruri pe care le-am ascuns bine sau pe care nu am vrut sau ne eram pregatiti sa le vedem. Acum nu mai putem ascunde lucrurile sub pres, se vor vedea. Atentie si la orice smecherii pe care le-am facut sau acele minciuni nevinovate, vor iesi acum la iveala. Vor iesi la iveala lucruri ascunse si vom putea asista la diverse scandaluri publice. De asemenea este o luna in care va fi nevoie sa invatam sa materializam, si ca sa putem sa materializam va fi nevoie sa cerem ajutorul, pentru ca nu o sa putem sa facem totul de unii singuri. Si atunci se lucreaza la ceea ce noi ne dorim, dar va trebui sa cerem ajutorul si sa invatam sa cerem ajutorul. Provocarile vor fi mai multe, nu doar pe partea financiara, ci asa cum am spus mai sus, se vor deconspira anumite lucruri care vor genera apoi anumite conflicte. Tot ceea ce este ascuns poate fi la vedere si vom fi dezamagiti de anumite persoane, vom fi dezamagiti de noi ca poate nu am spus ceva la timp, etc. Incepem anul cu o luna ianuarie intensa care ne aduna si ne ajuta sa invatam din acele experiente pe care le-am tot amanat.

(Sursa: kfetele.ro)