TARGUL DE MIHAIL SI GAVRIL DE LA MUZEUL TARANULUI ROMAN

Muzeul Taranului Roman va invita la Targul de Sfintii Mihail si Gavril, care marcheaza sfarsitul toamnei si ultimele zile de dulce inainte de intrarea in postul Craciunului. Timp de 3 zile, de vineri, 2 pana duminica, 4 ale lunii lui Brumar, de la orele 10 de dimineata pana la 6 seara, 60 de mesteri, anticari si artisti vin din toata tara cu tot ce au realizat ei mai minunat peste an. Vor fi de targuit: obiecte din ceramica, tesaturi, icoane, podoabe, obiecte din lemn. In Targ, publicul va putea asista si la demonstratii de incondeiat oua, cioplit in lemn, tesut si pictura pe sticla.

TOAMNA BUCURESTEANA 2018, IN PARCUL HERASTRAU-REGELE MIHAI I

Si in acest weekend, ca la fiecare sfarsit de saptamana din luna noiembrie, in Parcul Herastrau - Regele Mihai I, la Intrarea Charles de Gaulle, zeci de producarori, mesteri, artizani si colectionari va asteapta cu bucate fel de fel, ateliere, obiecte mestesugite si de colectie la cel mai frumos festival bucurestean al toamnei: Toamna bucuresteana 2018.

TARGURILE INDAGRA SI INDAGRA FOOD LA ROMEXPO

Toamna anului 2018 vine cu o premiera la ROMEXPO - sunt primele editii ale targurilor INDAGRA si INDAGRA FOOD desfasurate inclusiv in noile Pavilioane B1 si B2. In ceea ce priveste statisticile momentului, acestea sunt urmatoarele:
- la INDAGRA participa 541 companii din 25 de tari, care ocupa o suprafata expozitionala de 16.012 mp la interior si de 17.332 mp la exterior;
- la INDAGRA FOOD participa 179 de companii din 14 tari, care ocupa o suprafata expozitionala de 10.412 mp la interior si de 587 mp la exterior.
- la EXPO DRINK participa 19 companii din 3 tari, care ocupa o suprafata expozitionala de 413 mp la interior si 18 mp la exterior.

MAKE-UP FEST

La Crystal Pallace Ballrooms, pasionatii de make-up sunt asteptati sambata, 3 noiembrie 2018 si duminica, 4 noiembrie 2018. Evenimentul incepe la ora 10:00. Organizatorii sunt convinsi ca toti make-up artistii-profesionisti sunt interesati de cea de-a 6-a editie a acestui festival. In aceste 2 zile, artistii pot descoperi noi aspecte ale lumii culorilor si pot impartasi si altora din experientele lor. Scopul este de a invata cat mai mult unii de la altii.

CURS DE PICTURA PE MATASE

Art & Hobby Studio pregateste un nou atelier interesant. Sambata aceasta, 3 noiembrie 2018, incepand cu ora 15:00, are loc un curs de pictura pe matase naturala. Structura atelierului e formata din 2 sedinte, sambata si duminica. Aceasta tehnica de a picta pe matase e diferita de toate celelalte deoarece culorile folosite dar si materialul pe care se aplica acestea este diferit. Matasea e fina, vaporoasa si stralucitoare. Se va folosi sare de bucatarie si contur pentru culori. Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului de 280 lei.

REMEMBER CENACLUL FLACARA LA SALA PALATULUI

Sambata, 3 noiembrie, la Sala Palatului, incepand cu ora 19:00 are loc un concert sustinut live de artistii Cenaclului din toate seriile si generatiile. Un numar mare de membri ai Cenaclului se intalnesc la 45 de ani de la infiintarea Cenaclului Flacara, 75 de ani de la nasterea lui Adrian Paunescu si 100 de ani de Romania. Un spectacol unic ce aminteste de vremurile demult apuse, cand cenaclul bardului Adrian Paunescu fascina multimile de tineri. Bilete se gasesc inca, inclusiv la casa de bilete a Salii Palatului.


SPECTACOL - TEATRUL ROMEN LA SALA PALATULUI

Pentru prima data pe o scena din Romania, povestea filmului Satra prinde viata. Teatrul de stat Romen din Moscova aduce in fata publicului din Bucuresti o adaptare a celebrei productii cinematografice, duminica, 4 noiembrie 2018, la Sala Palatului din Bucuresti.