REVISTA TEO: Vremea pe 7 zile (perioada 16 - 22 octombrie 2018). Avem parte de o toamna destul de calduroasa. Iata cum va fi vremea pe 7 zile, cuprinzand perioada 16 - 22 octombrie 2018, adica pana lunea viitoare. Vremea pe 7 zile:

BUCURESTI

Temperaturile se mentin pe parcursul zilei intre 22 si 25 de grade, cu exceptia zilei de duminica, 21 octombrie, cand vor cobori la 18 grade si vor aparea ploile.

MUNTENIA

In zona Muntenia vor aparea innorari de vineri incolo, iar duminica sunt sanse mari de ploi. Si aici temperaturile se vor mentine peste 20 de grade Celsius, dar nu mai mult de 23.

MOLDOVA

Temperaturile vor scadea destul de mult in nordul regiunii. De la 22 de grade Celsius se va trece la 14 in timpul zilei duminica si luni. In sudul Moldovei va fi ceva mai cald, cele mai mici temperaturi fiind de 18 grade Celsius spre final de saptamana.

DOBROGEA

Temperaturile vor fi cuprinse intre 18 si 21 de grade Celsius toata saptamana. Apar ploile joi, iar weekend-ul va fi innorat.

OLTENIA

Saptamana extrem de calduroasa in aceasta regiune a tarii! Vor fi temperaturi maxime ale zilei de 24 - 25 de grade Celsius Celsius. Duminica apar si aici ploile.

BANAT

Banatenii au parte de o mini-vara toata saptamana. Temperaturile vor fi ridicate in ciuda norilor care isi vor face aparitia vineri, sambata si duminica, Maximele vor atinge 25 -26 de grade Celsius.

CRISANA, MARAMURES SI SATMAR

In Crisana va fi la fel de cald ca in Banat, cu temperaturi de 24 de grade Celsius ziua. In regiunile Satmar si Maramures temperaturile vor scadea duminica de la 22 de grade Celsius la doar 15.

TRANSILVANIA

Clujenii se bucura si ei de vremea placuta. Duminica, la fel ca in restul regiunilor, temperaturile scad si aici. In regiunile cu altitudine mare se pot inregistra doar 8 - 10 grade Celsius ziua. In zonele de campie si depresiune, duminica aduce doar 15 - 16 grade Celsius, la fel si ziua de luni, 22 octombrie.

Sursa: teotrandafir.com