Ne place sau nu, trebuie sa recunoastem: traim pe fuga. Bombardati in fiecare minut de informatii din toate partile gratie evolutiei tehnologice, ne-am adaptat viata unui ritm nebun, insa tanjim dupa emotii, senzatii si experiente valoroase. Astfel ca lucrurile si gesturile mici ajung sa conteze din ce in ce mai mult, pentru ca chiar si cea mai mica placere contribuie la mentinerea unui spirit sanatos. Ne refugiem in varii placeri (mai mult sau mai putin) vinovate, iar una dintre ele este pasiunea pentru haine - culoarea, croiala, materialul, senzatia la atingere, mirosul - deoarece contribuie la starea noastra de bine si la mentinerea increderii in sine. Si da, ne-am dori ca articolul de imbracaminte cumparat sa arate la fel in timp, insa tine numai de noi daca il ingrijim corespunzator. Stim solutia deja, caci culoarea, textura, senzatia placuta la atingere se mentin cu ajutorul detergentului si al balsamului de rufe potrivite. Multi dintre noi suntem loiali unui detergent si unui balsam de rufe anume. De ce? Pentru ca hainele sunt un subiect sensibil si odata ce am avut chimie cu un produs, ramanem loiali acestuia. Studiile arata ca puterea de indepartare a petelor si parfumul sunt criteriile cele mai importante in alegerea unui detergent, iar mirosul este, categoric, factorul decizional in achizitionarea balsamului de rufe. Daca beneficiile detergentului sunt binecunoscute si ne este aproape imposibil sa mai traim fara el, balsamul de rufe nu are inca o notorietate la fel de puternica pe cat ar merita:
1. Balsamul de rufe contribuie la o viata indelungata a hainelor, in special cand vine vorba de tesaturile delicate (lana, matase).
2. Balsamul protejeaza pielea sensibila prin proprietatile emoliente. Detergentul poate sa usuce si sa intareasca tesaturile, care pot deveni abrazive iritand pielea delicata, in special pe cea a copiilor mici.
3. Balsamul lasa hainele moi si cu un miros placut care poate chiar inlocui parfumul.

Cele trei motive de mai sus vin la pachet cu trei experiente parfumate:
1. Balsamul Asevi Pasion are o formula concentrata care lasa rufele moi si placut parfumate, printr-o seducatoare combinatie de note fructate si florale cu efect energizant.
2. Balsamul Asevi Zen ofera parfum elegant rufelor, dandu-le acestora moliciune si o mireasma unica. Zen fascineaza prin combinatia de esente inspirate din armonia, puritatea si prospetimea naturii.
3. Balsamul Asevi Dreams are un parfum care te poarta intr-o lume de vis si te indeamna sa rememorezi momente de neuitat. Formula sa elibereaza treptat un parfum subtil cu efect relaxant.
Iar cand vine vorba de tandemul detergent-balsam, detergentul Asevi Max este aliatul de incredere, pentru ca el combina maxima eficacitate cu prospetimea si un parfum unic. La fel ca balsamul Asevi, detergentul este indicat pentru toate tipurile de tesaturi, albe sau colorate. Prospetime, miros placut, placere la atingere si haine care au o durata de viata mai lunga - o descriere ideala pentru bunastarea garderobei tale, nu-i asa? Simplu cat a-i spune Asevi!