Revista TEO: Avionul care a aterizat dupa 47 de ani de la dispariție. Mit sau adevar? - VIDEO (Autor: Suta Daniel)
Unul din cele mai ciudate cazuri din aviatie este cel al unui avion care a reaparut dupa 47 de ani de la disparitie. Nu doar ca avionul fantoma s-a facut observat dupa aproape 5 decenii, dar ceea ce s-a descoperit in interiorul aeronavei a uimit toata comunitatea stiintifica. Existau cesti de cafea cu lichid inauntru, iar cafeaua era calda. Asta e doar una din bizareriile legate de acest caz. Iata povestea. Un avion de tip Lockhead Constellation efectua un zbor intre Rio si Havana. Unul din piloti a comunicat ca in jurul navei se petreceau lucruri ciudate. A fost ultima transmisie a pilotului. Nu s-au gasit ramasite de epava si nici cadavre umane. Anchetatorii au inchis cazul cu M. N. (disparitie din motive necunoscute). Avionul a disparut de pe radare in anul 1946 si a reaparut in anul 1993. Unul din expertii care a investigat acest caz a oferit cateva explicatii interesante despre cea mai misterioasa disparitie din istoria aviatiei. Herman Guevara a condus un grup de cercetatori carora le-a incredintat misiunea de a dezlega misterul. Ce este culmea in acest caz este ca avionul a aterizat fara niciun membru al echipajului viu la bord.
- Singurul lucru pe care vi-l pot spune este faptul ca avionul a decolat in data de 21 septembrie 1946 de pe aeroportul din Rio de Janeiro si s disparut. Peste 47 de ani, acelasi avion aterizeaza la destinatie, si nimeni nu poate sa-si explice ceea ce s-a intamplat. Cum poate ateriza un avion avand doar schelete la bord, numai Dumnezeu stie! Cei 36 de pasageri, precum si echipajul format din 4 persoane au decolat dupa toate regulile, declara expertul imediat dupa ce investigatia a luat sfarsit.

Vezi in videoclipul de mai jos teoriile care explica aceasta disparitie bizara:
https://teotrandafir.com/lifeinedit/avionul-care-a-aterizat-dupa-47-de-ani-de-la-disparitie-mit-sau-adevar-video-196450/