Revista TEO: Previziuni numerologice septembrie 2018. Luna marilor revelatii (Autor: Suta Daniel)
Cum este luna septembrie din punct de vedere numerologic? Ce ne asteapta in prima luna de toamna, a 9-a din an? Iata care sunt aspectele generale din perspectiva numerelor.

Luna septembrie din punct de vedere numerologic

Luna septembrie este a noua luna din an, dar ce reprezinta cifra 9 in numerologie? Ei bine, 9 reprezinta sfarsitul de etapa, terminarea unui ciclu, incheierea unui capitol de viata pentru a face loc inceputului. In aceasta luna pot avea loc despartiri furtunoase, dar necesare. Este luna celor care au curajul sa abandoneze locurile toxice, sa spuna nu persoanelor care nu le-au adus nimic bun. Este foarte greu pentru multi sa isi schimbe viata mai ales dupa ce s-a creat un soi de dependenta de anumite persoane care fac mai mult rau decat bine.

Evenimente astrologice in luna septembrie 2018 - Miscarile planetare si zodiile

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici sustine, de pilda, ca persoanele care au cifra destinului 9 au parte de multe surprize in viata mai ales in aceasta luna.
- Este un visator, un cautator. Nu este la fel de romantic ca ceilalti. Azi e foarte fericit, peste 10 minute este trist. Sunt oamenii care pot lucra pe tot ce inseamna sisteme umanitare. De multe ori, ei se neglijeaza pe ei. Au impuls de moment, sustine Voropchievici despre destinul persoanei cu cifra 9.
Asadar, luna asta trebuie sa fim pregatiti pentru a o lua de la capat. Exista si cateva zodii care pot avea succes in afaceri daca invata cum sa-si gestioneze banii. Zodiile pentru care aceasta luna este una a marilor revelatii sunt cele de apa si de pamant: Rac, Scorpioni, Pesti, Fecioara, Capricorn si Taur. Pentru acesti 6 nativi lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate. Pe moment, ele pot fi unele dureroase si greu de imaginat ca pot fi trecute, insa pe terem lung vor realiza ca totul are o noima in viata.

(Sursa: Revista TEO)