BERBEC

Atentie la gesturile imprudente sau impulsive, pentru ca poti declansa o situatie care nu mai poate fi reparata. Strici ceva ce nu va putea fi remediat, rupi o relatie care nu va putea fi recastigata sau iei o decizie fara cale de intoarcere. Atitudinile pripite fara a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru ca tu nu esti genul de om gata sa spuna ultimul cuvant cu atata siguranta. Tu mai ai nevoie de o zi de gandire, sa mai aduni informatie, iar o atitudine radicala nu te reprezinta, de aceea risti mult daca o lasi sa se manifeste.

TAUR

Daca apare veste de calatorie, ti-ai si facut bagajele, gata de drum, pentru ca te cuprinde un dor de duca ce nu te lasa in pace pana in momentul plecarii.Vrei sa ajungi in locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante si excursii palpitante, orice care sa te scoata din mediul tau cotidian. Numai printr-o astfel de escapada simti ca traiesti cu adevarat, pentru ca esti obosit, stresat si ai neaparat nevoie de o evadare.Profita de prima ocazie care te trimite departe de casa si de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru ca o schimbare de decor e vitala.

GEMENI

Tii mult la spatiul tau personal, de aceea nu esti dispus sa deschizi usa, la propriu sau la figurat, oricarei persoane. Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie.Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul in care trebuie sa accepti pe cineva nou in preajma, fii precaut si cunoaste-l cat se poate de bine.

RAC

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe pasi pe care-i consideri nesemnificativi.Nu poti scapa insa de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!

LEU

Intervii la momentul oportun cu o solutie salvatoare si atragi respectul si aprecierile prietenilor. Unii nu au gasit o astfel de idee, dar tu te-ai informat si ai avut curajul sa spui clar ce gandesti, ca atare, iata, parerea ta conteaza acum foarte mult.Orice confruntare sau competitie de idei in care esti si tu implicat te poate avea printre invingatori, deci nu-ti fie teama sa-ti exprimi parerea. Detii suficienta experienta acumulata prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiti sa fie performant si de calitate!

FECIOARA

Oricat de greu ti-ar fi sa spui da, ia-ti inima in dinti si accepta conditiile defavorabile de astazi, pentru ca sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ti-ai propus.E tributul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare. Sunt si momente in care trebuie sa accepti situatii dificile si umilitoare, dar compromisurile fac parte din felul tau normal de a fi si nu ti-e greu sa le accepti. Esti constient ca, fara aceste sacrificii de pe parcurs, nu-ti vei putea atinge scopul, deci taci si inghiti. Intr-o zi iti vei lua revansa!

BALANTA

Este o zi pe placul tau, dar cea mai mare fericire provine din contactul cu lumea. Intalnesti persoane a caror prezenta iti face multa placere. Primesti un telefon de la cineva drag si numai auzul vocii sale te face sa zambesti. Iti intra cineva in casa iar atmosfera pe care o creeaza acesta prin simpla sa aparitie face tuturor bine, ca atare fii deschis spre dialog, comunicare, socializare, pentru ca de la oameni si din spatii aglomerate vin azi cele mai placute surprize. Iesi in lume si bucura-te de vesti bune!

SCORPION

Inchide sufletul, pentru cateva minute, cat timp trebuie sa privesti o situatie fragila cu maxima detasare si intelepciune. Inima nu are nimic de spus aici, e nevoie de luciditate si calm, pe care sufletul tau sensibil nu le detine astazi, in schimb mintea ta e clara, organizata, detasata si intelege exact situatia.Decizia pe care o iei poate parea unora cam rigida si lipsita de sensibilitate, dar vei vedea, mai tarziu, ca era varianta optima pentru situatia in care te afli. A lasa doar inima sa dicteze nu e adecvat in acest moment, pentru ca ea ar fi impresionabila, slaba, influentabila, partinitoare.

SAGETATOR

Oboseala isi spune cuvantul. Esti epuizat pe ultima suta de metri a unei activitati pentru care ti-ai consumat toate resursele. In loc sa tragi tare ca sa termini ceea ce se apropie de sfarsit, ai nevoie de o pauza, pentru a-ti aduna fortele. E chiar recomandabil sa te detasezi de miezul actiunii, chiar acum la final, pentru ca vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi vazut daca ai fi ramas concentrat la problema respectiva. De pe margine, fara stres, observi la timp ce ai scapat din vedere ca sa remediezi totul inainte de a pune punct.

CAPRICORN

Petrecerile sau motivele de divertisment se pot incinge ad-hoc, fara nicio pregatire, pentru ca acolo unde se aduna cateva persoane dornice de distractie, nu trebuie sa pierzi ocazia!Cu un pahar sau cu putina muzica, atmosfera se destinde. Alatura-te oamenilor veseli, amuzanti, unde te vei molipsi si tu de buna dispozitie. Nici nu-ti aminti azi de griji, de lipsuri, de probleme, nu e acum e vremea sa te gandesti la asa ceva!

VARSATOR

Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume si te bucuri de momente superbe alaturi de cel drag. Primesti cu inima deschisa gesturile sale de afectiune si oferi si tu in schimb tot ce ai mai bun in tine.In cazul in care nu exista cineva inca in inima ta, azi sansele sunt mai mari de a intalni o persoana care sa-ti faca sufletul sa tresalte. Iesi in intampinarea iubirii si daruieste-ti inima cu incredere, pentru ca apare sansa unei idile frumoase.

PESTI

Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat, si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta.Nu aluneca spre agresivitate verbala orice ar fi, chiar daca unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie sa continui sa vorbesti cu incredere in mesajul pe care il ai de transmis.

(Sursa: ACVARIA.COM)