BERBEC 21.03-20.04: Debutati saptamana foarte ocupati si asa o sa fiti o buna perioada de acum incolo. Este bine sa va axati pe munca de creatie. Posibil sa intalniti pe cineva care sa va ghideze pasii in viitor cu destula intelepciune. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Se anunta ceva nou legat de familie si casa. Sunt posibile schimbari in ceea ce priveste un teren, o casa sau o proprietate comuna. Sanatatea nu este chiar la cote maxime, asa ca fiti atenti la excese, mai ales cele gastronomice.

GEMENI 22.05-21.06: Va ocupati de activitati ce tin de propria locuinta. Vreti sa eradicati toata dezordinea ce va inconjoara. Va apucati de o curatenie generala, apoi va faceti ordine prin acte si chiar va reinnoiti garderoba. Este timpul prielnic sa va ocupati de un hobby si mai ales de unul care tine de arta.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile sunteti calatori si se pare ca aveti multe de lamurit cu familia, fapt care va determina sa discutati. Este indicat sa va gasiti rabdarea necesara pentru a-i asculta pe toti. Stiti bine ca uneori contati pe parerea celor care va inconjoara.

LEU 22.07-22.08: Toate vestile sunt legate de bani. Va trebui sa va administrati bugetul cu mare atentie, asa ca verificati intai banii disponibili si apoi porniti-va sa cheltuiti. Cineva apropiat va cere ajutorul si ar trebui, daca puteti, sa-i oferiti sprijinul fara sa stati pe ganduri.

FECIOARA 23.08-22.09: Excesul de energie de care dispuneti este necesar sa il canalizati catre rezolvarea treburilor personale. Veti primi niste daruri care va vor bucura enorm, mai ales ca poate fi vorba si despre un castig modest. In weekend veti lua legatura cu cineva cu care nu ati mai vorbit de mult.

BALANTA 23.09-22.10: Va puneti nadejdea in prea multe persoane si riscati sa ramaneti dezamagiti de acestea. Mai bine alegeti-va cu grija viitorii prieteni si selectati-i cu atentie pe cei actuali. La sfarsitul saptamanii petreceti alaturi de cei dragi.

SCORPION 23.10-21.11: Simtiti nevoia sa va retrageti undeva departe de zgomotul cotidian si sa meditati la ce veti face in continuare. Va concentrati mai mult pe nevoile personale si veti face niste schimbari in legatura cu propria persoana. Poate fi vorba de un nou look sau chiar o schimbare de domiciliu. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Parcurgeti o perioada cand puneti accent mai mult pe cariera si pe serviciu, bineinteles, in defavoarea familiei. Ar fi bine sa gasiti un echilibru in toate si astfel sa nu defavorizati pe cineva. Si cei dragi au nevoie de atentia dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este o perioada prielnica orientarii catre studiu, asa ca nu este exclus sa va inscrieti la un curs de perfectionare sau chiar sa incepeti studiul in invatamantul superior. Mare atentie in weekend la cheltuieli. Unii pot profita de bunavointa dumneavoastra.

VARSATOR 20.01-18.02: Va intereseaza sa rezolvati o problema legata de vanzarea unui teren sau a unui bun mostenit. Exista si riscul ruperii unor relatii cu cineva cu care aveti o afacere. Fiti prevazatori si nu va grabiti sa trageti concluzii. Atentie la remarcile acide...

PESTI 19.02-20.03: Sunteti prinsi in multe discutii, asa ca ar fi recomandat sa va schimbati atitudinea fata de cei din jurul dumneavoastra. Este bine sa le ascultati punctul de vedere. La serviciu este multa zarva si sunt posibile niste schimbari.