BERBEC 21.03-20.04: Continuati sa va concentrati pe casa si familie iar interactiunea cu unul dintre parinti poate fi semnificativa. Din fericire, colegii sunt sustinatorii dumneavoastra, ceea ce este intotdeauna un lucru binevenit. Provocarea este sa aveti destula rabdare cu toti din jur.

TAUR 21.04-21.05: Nu puteti ignora faptul ca parcurgeti o saptamana ocupata, care decurge rapid. Trebuie sa tineti pasul si sa continuati sa zambiti. Va stapaneste ambitia, motiv pentru care deveniti nelinistiti pana va indepliniti obiectivele. Si veti reusi!

GEMENI 22.05-21.06: Accentul il puneti pe bani, castiguri si negocieri financiare. Sunt posibile chiar niste negocieri imobiliare foarte profitabile. In weekend, va bucurati de o petrecere data acasa, care poate fi insa foarte costisitoare. Fiti prevazatori!

RAC 22.06-21.07: Este un moment puternic pentru dumnevoastra, deoarece Soarele va da un impuls de energie si va atrage situatii favorabile asupra dumneavoastra. Socializati intens cu rudele, fratii sau vecinii. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, reveniti la locatiile unde ati aplicat anterior.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile ar trebui sa fiti mai rabdatori cu prietenii si partenerii apropiati. Planetele parca va incetinesc ritmul si au loc tot felul de intarzieri. Nu va faceti griji, situatia nu este decat trecatoare. Aveti o sansa de a va mari veniturile si nu ar trebui sa o ratati. Succes!

FECIOARA 23.08-22.09: Dispuneti de multa energie pentru a lucra din greu si va veti concentra pentru a obtine ceva, fie la locul de munca, fie pentru orice alta sarcina pe care vreti sa o realizati pentru dumneavoastra. Aceasta este o saptamana prielnica si pentru achizitii personale.

BALANTA 23.09-22.10: Ganditi-va bine ce doriti, pentru ca s-ar putea sa primiti! Soarele actioneaza ca un reflector asupra dumneavoastra si va pune intr-o lumina magulitoare. Puteti profita de aceasta sansa pentru propriul avantaj, mai ales daca va folositi si de talentul creativ. Fiti deschisi la schimbari!

SCORPION 23.10-21.11: Apreciati orice sansa de a invata ceva nou, dar acest lucru ar putea provoca o tendinta de evadare. Multi dintre dumneavoastra se pot confrunta in scurt timp cu o problema serioasa a vietii. Niste contacte vechi se pot dovedi extrem de utile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Unii dintre dumneavoastra se vor axa pe mosteniri, taxe, impozite, proprietati comune, datorii si aspecte legate de asigurari. Toata aceasta energie se va transforma si intr-o pofta nebuna de viata. Veti avea suficienta indrazneala pentru a merge acolo unde va puteti realiza. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Relatiile apropiate sunt extrem de importante pentru dumneavoastra in aceste zile. Lucrati din greu pentru a castiga bani, dar ii si cheltuiti. Veti face multe lucruri in viteza si, din graba, este posibil sa uitati de aniversarea cuiva important. Ar fi bine sa va notati pe ceva vizibil.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceste zile beneficiati de banii si bogatia altora si este momentul perfect pentru a va decide cum impartiti bunurile personale. Pentru unii dintre dumneavoastra inseamna sa renuntati la anumite lucruri de care nu mai aveti nevoie, iar pentru altii sa faca achizitii importante.

PESTI 19.02-20.03: Din meniul saptamanii, pentru dumneavoastra nu va lipsi distractia. Veti promova si intari toate relatiile iar calendarul social arata promitator. Singurul dezavantaj este ca veti experimenta erori si frustrari la locul de munca. Nu va alarmati, totul e trecator.