Monica Anghel arata spectaculos dupa ce a slabit. 30 de kilograme a reusit sa dea jos artista dupa un program strict, dar sanatos. Acum, se mandreste cu o silueta pe care o pune in valoare cu ajutorul hainelor mulate. Asa urca acum pe scena marea cantareata!
Pentru multi, Monica Anghel ar putea fi un exemplu de urmat. A slabit zeci de kilograme dupa operația de hernie de disc pe care a suferit-o anul trecut. Cu ajutorul unei diete, dar si al sportului cantareața este de nerecunoscut acum. De la maimea L la haine putem spune ca a trecut la S.
Weekendul trecut, artista a susținut un concert la Pitesti, unde fanii au ramas socați de cat de mult a slabit. A purtat un compleuivoire, sclipitor, mulat pe corp.
Monica Anghel ne-a dezvaluit ca a slabit 25 de kilograme din luna octombrie a anului trecut pana la sfarsitul lunii mai. A respectat programul impus de specialisti, iar acum se simte incredibil de bine.
Am reusit datorita acestei doamne minunate si a echipei. Doamna Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care il are Romania. Eu am intrat in acest program in luna octombrie, pe 1 octombrie, si pana in momentul de fata am slabit 25 de kilograme, sanatos, frumos. Ma simt foarte bine dupa operatia pe coloana vertebrala pe care am avut-o. Am considerat ca trebuie sa fac o schimbare, si am facut aceasta schimbare sanatoasa. Nu mi-am taiat stomacul, nu am hepatita, nu am facut infarct. Am inca dorinta de a mai slabi cateva kilograme, nu neaparat pentru ca trebuie, nutritionista mi-a spus in acest moment sunt super ok. Eu vreau sa mai slabesc cateva kilograme, apoi sa ma mentin.”, ne-a spus in exclusivitate Monica Anghel.