BERBEC: Cineva despre care credeai ca te-a dat uitarii vine ca sa faci impreuna cu el planuri de vacanta, de colaborat a ceva pe linie profesionala, sau de locuit impreuna. Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau. De fapt, ai sansa de a intalni o multime de oameni care, mai devreme sau mai tarziu, vor juca roluri cheie in planurile tale, deci tine minte numele celor care iti apar astazi in cale si fa-ti-i prieteni. Va veni o zi cand vei putea apela la ei cu succes. Ai impresia ca toate merg struna, ca toate piedicile au disparut din calea ta si ca de fiecare data treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi exact ce cautai. Mai rar asemenea auspicii!

TAUR: O sa mai cheltuesti niste bani ca sa iti pui casa la punct si sa dai o fuga sintr-o statiune de agrement, la relache, sa te refaci dupa atata efort si consum nervos. Nu stii cum sa abordezi ziua aceasta: sa profiti de liniste si odihna sau sa te apuci deja de ceva mai palpitant, care sa te scoata din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru ca daca tot ce-ti doresti azi e sa lenevesti pe langa casa, cu preocupari sedentare, atunci trebuie sa te rasfeti inca o zi cu aceste placeri ale simturilor. Dar daca simti ca te plictisesti, n-ar fi rau sa gasesti cel mai mic motiv de a iesi din monotonie si sa te implici intr-o actiune interesanta: sport, miscare, drumetii, munca!

GEMENI: Se pare ca trebuie sa reglezi situatia financiara ca sa acoperi toate cheltuielile din perioada asta, sa lichidezi restantele, sa te poti ocupa si de tine. Nu te invinovati pentru problemele altuia, pentru ca nu tu le-ai influentat. Nu ai nicio vina pentru felul in care cineva drag se plange de toate relele pamantului! Nu uita ca, in fond, fiecare are destinul lui, fiecare cu norocul lui si fiecare are viata pe care o merita sau si-o cladeste cu propriile maini. Tu bucura-te daca viata ta merge bine si esti intr-o pasa optimista, pentru ca asta conteaza acum! Da, suferi sa-l vezi pe celalalt ca se plange, dar nu tu ai declansat problemele sale, deci nu incerca sa i le rezolvi tu. Poti fi pentru el un exemplu de gandire pozitiva si de atitudine tonica in fata greutatilor, dar nu trebuie sa preiei pe umerii tai ghinioanele sale.

RAC: E bine sa treci in revista toate ratele, facturile si ce stii ca mai ai de platit ca sa nu trebuiasca sa dai mai multi bani odata cand te intorci din concediu. Fii deschisa spre dialog, spre discutii sincere, pentru ca se naste un schimb excelent de opinii din care fiecare are ceva de castigat. Nu-ti impune doar tu propriile pareri, pentru ca ai putea primi de la ceilalti suficiente solutii interesante la intrebarile care te framanta. Daca fiecare isi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate si claritate, vei vedea ca orice situatie dezechilibrata isi va gasi mult mai repede rezolvarea, pentru ca din acest dialog ies la iveala idei stralucite. Si tu ai ceva in minte, si cel din fata ta, la fel si va puneti ideile laolalta spre un rezultat reciproc avantajos. Primesti si dai solutii excelente!

LEU: O sa afli ce lucruri ti-au ramas nefinalizate, desi ai crezut ca te-ai achitat onorabil de toate obligatiile si o sa dai drumul proiectelor noi. Orice efort da roade, fii sigura de asta, chiar daca uneori ai impresia ca pedalezi in gol. Continua in acelasi ritm, nu renunta la proiectul inceput pentru ca nu ai de unde sa stii care e momentul in care se vor vedea si roadele. Merita sa tragi tare mai departe, convinsa ca exista un termen bine stabilit acolo sus pentru toate. De tine depinde doar sa dai startul, sa urmezi acest sens cu incredere, oricat ar dura, si sa astepti cu interes ce te asteapta la final. De data aceasta chiar nu poti tu controla rezultatele, trebuie doar sa le astepti convinsa ca vor veni la timpul potrivit!

FECIOARA: Ti-ai putea face o programare la medic pentru consult, analize, fie si preventiv, ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute in vacanta. Ai norocul de a te alatura unui colectiv de persoane a carei prezenta te incarca pozitiv, te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua si palpitanta, iar cooperarea merge struna. Cand ai asemenea anturaj alaturi, simti ca esti capabila de orice, parca ai aripi si toate evolueaza intr-un ritm sustinut catre scopul cel mai inalt. Cand ai alaturi echipa de oameni potrivita pentru ceea ce ti-ai propus, nimic nu te opreste si ai forta necesara chiar si pentru cele mai dificile confruntari. Singura, ar fi mai greu, tocmai de aceea trebuie sa profiti de excelenta comunicare pe care o ai cu grupul care te sustine.

BALANTA: La tine apar noutati in plan sentimental, si o sa te convingi, odata in plus, ca nu poti trai singura, sau fara cineva anume. Nu incerca sa pari altcineva decat esti, pentru ca se va vedea de la o posta ca porti o haina care nu te reprezinta. Incerci s-o faci pe dura, pe superioara, pe atotputernica, or tu nu esti deloc asa, ca atare ar fi mai bine sa iti admiti adevarata fata fara sa te jenezi de eventualele puncte slabe. Nimeni nu e perfect, deci de ce ai dori tu sa porti o masca falsa? Altii vor mirosi ca nu esti asa si mai rau te vor ataca in astfel de situatii. Ai tendinta de a aborda o imagine inselatoare care, intr-o zi, si pe tine te va deruta, de aceea ar fi mai bine sa te impaci cu cea care esti si sa fii tu, asa cum esti, cu bune si rele.

SCORPION: Poate abia acum ti se aproba o cerere, dupa ce-ai asteptat o groaza de timp si o sa incepi munca sau iti iei casa, iti schimti masina. Ai o senzatie ciudata cum ca lumea nu te-ar privi cu ochi buni, dar e o impresie gresita. Totul vine din propria ta atitudine negativa despre tine, pentru ca iti vezi numai defectele si slabiciunile si crezi ca si ceilalti te vad la fel. Nimeni nu are cum sa-ti vada aceste puncte sensibile daca tu nu le scoti atata la iveala, ca atare invata sa arati ceea ce e mai bun din tine, nu invers! Daca tu te plangi intruna de cat de imperfecta esti, cum ai vrea ca ceilalti sa spuna exact pe dos? Incepe sa te apreciezi tu insati mai mult asa cum esti si aceasta se va oglindi si in felul in care te respecta ceilalti.

SAGETATOR: De la cineva aflat departe de tine o sa primesti o veste buna, ca vine, sau ca te cheama acolo unde locuieste si asta poate insemna o sansa de a fi fericita. Oricat de energica ai fi tu de obicei, azi ai nevoie de multa pace, de aceea vei profita de orice moment in care ramai singura pentru a dormi sau pentru a te retrage in lumea ta. Izolarea nu te deranjeaza catusi de putin, o accepti cu bucurie, pentru ca asa iti asiguri un mediu linistit in care poti avea timp doar pentru tine. Doar in astfel de stare, complet detasata, fara nimeni in jur, iti poti auzi gandurile mai bine, incat vei descoperi ca erau multe aspecte care iti cereau de multa vreme atentia, dar abia acum le poti auzi. Cauta un loc, macar cateva minute, in care sa fii singura cuc: vei vedea ce efecte miraculoase are izolarea!

CAPRICORN: O sa iti primesti inapoi banii pe care i-ai cerut de la inceputul anului si pe care o sa-i pui de-o parte pentru concediu si alte lucruri obligatorii. Abandoneaza povara de ganduri si emotii pe care o tot cari dupa tine de ceva vreme si incearca sa descoperi bucuria din jur! Sunt multe lucruri in preajma ta care pot sterge starea de agitatie care te-a coplesit, dar totul e sa vrei si tu sa dai jos aceasta haina grea a grijilor. Singura ai imbracat-o, nu te-a obligat nimeni s-o porti pe umeri si ai tot incarcat-o si ai incarcat-o pana ce a ajuns sa te copleseasca. Lasa balastul emotional chiar acum jos, la picioarele tale, si umple spatiul de atmosfera vesela si pozitiva care pluteste in jur. Deschide-ti inima si mintea si picura in ele speranta, veselie, distractie, vise frumoase! Ai sa vezi ce repede dispare povara!

VARSATOR: Se poate sa reiei o negociere ca sa obtii, totusi, ce ti-ati propus, sa-ncepi si munca asta ca sa vina cat mai repede banii. Totul are rezolvare pe lume, deci nu privi lucrurile fatalist, ca si cum, o eventuala greseala e finalul eforturilor tale. Ai gresit, nu-i nimic, toata lumea greseste, dar poti invata ceva util din asta ca sa nu se repete greseala si altadata. Ia imediat masuri, recunoaste-ti contributia si repara de urgenta. O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, ba chiar ai putea primi din jur atat de multe sfaturi incat ceea ce parea a fi o gafa colosala se va dovedi a fi cea mai grozava provocare pentru a demonstra cat de capabila esti sa treci de fapt peste astfel de hopuri. Totul se reaseaza pe fagasul normal, dar primul lucru pe care trebuie e un mic proces de constiinta ca sa privesti cu luciditate situatia. Fa-ti mea culpa cu inima deschisa, deci nu baga praful sub pres!

PESTI: Te apuci de renovarea locuintei sau esti aproape de final si o sa scapi de-o grija, sa te poti ocupa si de tine, sa iti refaci tonusul, sa fii optimista. Uneori, ca sa ajungi la cel mai mare tel al tau, nu e nevoie sa-ti iei un avant colosal si sa faci un salt imens pana acolo, ci e suficient sa faci pasi mici, unul cate unul, dar constanti pana departe. Ca atare nu-ti propune azi cine stie ce obiectiv maret, stiind chiar tu cat de greu e sa tintesti direct acolo, ci primul pas spre succes e sa faci primul pas. Ascensiunea ta e ca o scara: urca o treapta, o vezi pe a doua, si tot asa, fiind concentrata numai asupra treptei urmatoare, nu direct la destinatia cea mai inalta. Fa-ti, deci, un plan din etape mici, pe care sa le parcurgi una cate una. Marile reusite se cladesc din succese mai mici, adunate!