Expozitia Fluturii exotici aterizeaza in oras, adapostita de sera din gradina Muzeului Antipa, va invita sa admirati o serie de specii remarcabile de fluturi, printre care fluturele imparat (Morpho peleides), fluturele cap-de-bufnita de bananier (Caligo eurilochus) si fluturele coada-randunicii-de-smarald (Papilio palinurus).
De la deschiderea expozitiei si pana pe 16 august, vizitatorii vor beneficia in fiecare joi de o serie de 3 vizite ghidate gratuite in sera de fluturi, prin intermediul carora specialisti din cadrul Muzeului vor destainui celor interesati aspecte inedite, mai putin cunoscute, din biologia speciilor aflate in expozitie.
Pretul unui bilet de intrare este de 10 lei pentru copii, studenti si pensionari si de 12 lei pentru adulti. Copiii cu varsta mai mica de 3 ani au accesul gratuit in expozitie.
Si anul acesta, Muzeul vine in intampinarea publicului cu o oferta avantajoasa, oferind un bilet comun in valoare de 15 lei pentru copii, studenți si pensionari si 20 lei pentru adulti, pe baza caruia pot fi vizitate ambele expoziții temporare deschise in cadrul Muzeului: Fluturii exotici aterizeaza in oras si Venin - Frumuseti de neatins.
Expozitia Fluturii exotici aterizeaza in oras poate fi vizitata de marti pana duminica, intre orele 10:00 si 18:00. Accesul vizitatorilor in expozitie este permis doar pana la ora 17:30.
Mai multe detalii pe pagina de facebook a Muzeului Antipa: www.facebook.com/muzeulantipa.