Berbec
In acest weekend, Berbecii fac tot posibilul pentru a ajuta pe cineva apropiat sa se simta bine. Poate ca acea persoana trece printr-o perioada nefericita, iar nativii in zodia Berbec vor sa ii faca sa uite de griji si sa zambeasca. Ai programat o iesire cu prietenii si nu mai ai rabdare. Parca orele nu mai vor sa treaca. A fost o saptamana agitata si simti nevoia de relaxare. Poate pleci putin din oras, fie si prin imprejurimi, intr-un loc de agrement. Nu te mai neglija! In acest weekend totul este despre tine, iar astrele par sa-ti surada. A venit momentul sa te gandesti la achizitia mult dorita, deoarece in curand vei primi o suma considerabila de bani.

Taur
Nativii in zodia Taur au senzatia ca exista persoane in jurul lor care se joaca cu ei - fie ca este vorba despre munca sau iubire - si asa si este. Adevarul pe care il intuiesc este extrem de neplacut. Astfel, Taurii petrec acest sfarsit de saptamana luandu-si timpul necesar pentru a se gandi bine la ceea ce se intampla si pentru a lua cele mai bune decizii. Toata lumea te solicita cu cate ceva, insa nimeni nu te intreaba daca nu ai si altceva de facut. Nu refuzi sa ii ajuti pana cand realizezi ca nu mai ai timp si pentru tine. Se poate sa intri intr-un mic conflict cu un apropiat, dar care va fi imediat remediat. Munca din timpul saptamanii se va resimti! Programeaza o zi sau doua doar pentru tine

Gemeni
Gemenii sunt extrem de afectuosi, de dragastosi in acest weekend cu familia, prietenii sau persoana iubita. Weekendul lor este unul minunat, fara neplaceri. In ultima vreme ai stat mult cu familia, dar acum a venit timpul sa iesi cu prietenii. Esti foarte atent la felul in care arati pentru ca stii ca te vei intalnii cu o persoana a carei parere conteaza pentru tine. Gemenii sunt pregatiti de vacanta! Este momentul perfect sa puna la punct ultimele detalii despre vacanta. Profita de aceste zile linstite pentru a-ti incarca bateriile. Dedica timpul liber pe care il ai doar relaxarii.

Rac
Racii sunt usor descumpaniti si nemultumiti de ei insisi sau de viata, in general, in acest weekend. Ei au nevoie de compania persoanei iubite sau a unei persoane alaturi de care se simt in largul lor pentru a-i scoate din aceasta stare si a le reaminti ca viata este frumoasa si ca ei sunt apreciati si iubiti. O sa ai parte de un weekend excelent din punct de vedere sentimental. Ai ocazia sa comunici mai mult cu cei din jur si popularitatea ta creste brusc in cercul de cunoscuti. Probleme financiare s-au mai atenuat, asa ca te poti gandi, in sfarsit, la vacanta. Un membru indepartat al familie isi face aparitia.

Leu
Leii au o intuitie extraordinara in acest weekend. Ca sa le fie bine, trebuie sa-si asculte intuitia, altfel vor aparea neplaceri. Nativii acestei zodii care vor petrece sfarsitul de saptamana lucrand nu vor fi in apele lor si le va fi greu sa dea randament. Prin urmare, ei trebuie sa ia lucrurile incet. Te asteapta un weekend scump. Faci multe cheltuieli, insa merita din plin. Fie ca e vorba de o mica escapada sau de o achizitie foarte importanta, nu vei regreta deloc banii dati. Veti fi capabili sa va rezolvati toate problemele financiare cu succes. Ai de impartit ceva cu un apropiat si nu lasi deloc de la tine in cadrul conflictului.

Fecioara
Fecioarele au un weekend plin de distractie si voie buna. Singurul lucru care ar putea impiedica acesti nativi sa se bucure de ceea ce li se intampla ar fi grijile pe care si le fac singuri. Prin urmare, Fecioarele trebuie sa nu isi mai faca ganduri negative si sa se bucure de viata. Esti putin agitata. Se intampla mai rar sa fi in centrul atentiei si nu prea esti obisnuita cu aceasta postura. Relaxeaza-te, mai ales ca esti printre prieteni. Intampini o problema legata de niste acte. Totul pare sa fie in favoarea ta si lucrurile in sfarsi par sa se aseze. Esti inconjurata de familie si primesti numai sfaturi ce iti vor fi de ajutor in saptamana ce urmeaza.

Balanta
Pentru Balante, lucrurile par sa devina din ce in ce mai bune. Acest weekend este unul linistit pentru ei. Pentru cei singuri, este putin probabil sa isi gaseasca pereche. Cei care sunt in relatii au cateva discutii cu persoanele iubite, pentru a lamuri unele lucruri, dar conversatiile sunt calme, fara sa devina conflicte. Sunt doua zile pline, pentru tine. Esti mai mult pe drumuri, dar calatoria iti ofera cateva momente incantatoare. Este un weekend epuizant, dar efortul merita. Traieste clipa, te vei odihni mai tarziu. In aceast weekend toata atentia este asupra ta! A venit momentul sa te relaxezi, asa ca nu te mai stresa si relaxeaza-te.

Scorpion
Scorpionii au un weekend incredibil, chiar daca nu se asteapta la asta. Ei se simt extrem de bine, fie alaturi de persoana iubita, fie alaturi de prieteni. Te-ai hotarat sa pleci undeva si nimeni nu te poate convinge sa ramai. Oricate argumente ti se aduc, tu o tii pe a ta. Cu siguranta ai motivele tale, dar asta nu inseamna sa nu iei in seama si parerile celorlalti. Este posibila o schimbare a planurilor pe ultimul moment din cauza vremii. Esti prins in multa treaba in weekendul acesta.

Sagetator
Sagetatorii sunt indragostiti de viata in acest weekend si pare ca toate grijile lor se risipesc. Acesti nativi au motive sa isi priveasca viitorul cu optimism si bucurie. Totusi, esti ingrijorat pentru ca o informatie auzita de dimineata te pune pe ganduri. Nu dramatiza totul, asigura-te ca ceea ce ai aflat este adevarat, pentru ca exista posibilitatea sa te fi indus in eroare cineva rau intentionat. Esti preocupat de segmentul financiar in care esti implicat alaturi de altii. Sfera finantelor este evidentiata in mod deosebit la finalul acestei saptamani, primesti cateva oferte din punct de vedere profesional. Unele chiar merita analizate, asa ca nu spune Nu fara sa te gandesti.

Capricorn
Capricornii au multe de facut in acest weekend, dar nu si chef ca sa duca totul pana la capat. Mai bine pentru ei ar fi sa uite de tot, sa petreaca timp singuri si sa se relaxeze, asa cum merita. Daca ajungi intr-un loc aglomerat, ai grija la ce se intampla in jur si asigura-te ca ai destul aer pentru a nu ti se face rau. Nu uita de rugamintea unei rude. Asteapta sa ii aduci ceva. Nimic din ce vezi nu justifica pesimismul pe care il afisezi in aceste zile. Sambata te incearca o stare de negativism, din care nu pari sa scapi asa usor. Duminica iti iesetot ceea ce iti propui si, in plus, ai parte de o surpriza .

Varsator
Acest weekend este plin de oportunitati pentru Varsatori, fie ca este vorba despre viata personala ori cea profesionala. Este important, insa, ca acesti nativi sa stie sa profite de aceste sanse. Sambata este ceva mai multa agitatie, insa duminica ai timp sa te odihnesti. Este posibil sa primesti o vizita scurta a unei rude. Nu ramane la tine, e doar in trecere. Sambata poti fi nevoit sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste familia ta. Pe plan sentimental, partenerul iti poate cere sprijinul in rezolvarea unei probleme. Duminica, aspiratiile tale sunt cele pe care trebuie sa te concentrezi, insa intr-un mod mai artistic.

Pesti
Pestii trebuie sa se ocupe de sanatatea lor si trebuie sa dea cartile pe fata cu persoana iubita, pentru a remedia cateva lucruri din relatia lor. Onestitatea este extrem de importanta pentru ei in acest weekend. Un weekend plin de evenimente. Cu un program atat de solicitant, la un moment dat trebuie sa renunti la ceva. Orice faci, bineinteles ca, la final, cineva tot va fi nemultumit. In acest weekend, creativitatea ta atinge cote maxime. Primesti vesti foarte bune, dar ai un oarecare sentiment de vinovatie, intrucat nu crezi ca nu meriti laudele care vin din partea celor dragi