CEL MAI BUN TATA: Despre caini si barbati
Am asternut pe hartia digitala, alaturi de Corina Ozon, gandurile noastre de filozofi practicieni despre caini, barbati si crampeie de viata. Doamne, ce dor mi-era sa scriem impreuna!
- Un caine nu-si va trada vreodata partenerul de-o viata, la fel cum barbatul nu-si va trada nici el vreodata partenerul de-o viata, fie ca se numeste Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova. (A.Z.)
- Femeile prefera oricand un caine in casa, deoarece il considera mai credincios decat un barbat. Daca este si un barbat in casa, cu atat mai bine, are cine sa plimbe cainele. (C.O.)
- Cainele este cel mai inteligent animal. Barbatul este cel mai inteligent om. (A.Z.)
- Un caine nu va comenta niciodata, cand il iei la cumparaturi si te va astepta rabdator, fara sa te zoreasca. (C.O.)
- Cainii iubesc copiii si urasc pisicile. La fel si barbatii cu soacrele si alcoolul. (ordinea este cea corecta, caci orice barbat are o soacra, nu?). (A.Z.)
- Cainii ii latra pe barbatii prosti si pe cei beti. De aceea, inaintea barbatului, cainele e cel mai bun animal la casa femeii. (C.O.)
- Cainii fac pipi la copac. Barbatii nu fac pipi la copac - n-a zis niciun barbat vreodata. (A.Z.)
- Spre deosebire de barbat, cainele nu foloseste vasul de toaleta si nu lasa capacul ridicat. (C.O.)
- Cainii isi pot linge singuri ouale. Barbatii sunt gelosi din acest motiv. (A.Z.) Femeile vad in asta un semn de curatenie, barbatii vad masturbare. (C.O.)
- Cainele este un animal domesticit. Mda, asta n-ar fi trebuit s-o bag. (A.Z.)
- Femeile pot dresa mai usor un caine decat un barbat, pentru ca primul a avut o mama care s-a ocupat de el. (C.O.)
- Cainii ar manca orice-ar gasi. Barbatii ar fute orice-ar prinde (au, ma scuzati, nu stiu cum mi-a scapat asta). (A.Z.)
- Barbatii ar manca si ar fute tot ce ar prinde. Cainele mai intai miroase. (C.O.)
- Cainii stiu ca au belit-o cand aud cele 4 cuvinte: Ce-ai facut, ma, aici? Si barbatii stiu ca au belit-o cand aud cele 4 cuvinte: Tu ma mai iubesti? (A.Z.)
- Un singur semn de punctuatie face diferenta dintre caini si barbati, atunci cand femeile spun: Culcat! si Culcat?. (C.O.)
- Cainii de talie mica sunt tari in gura. La fel si barbatii. (A.Z.)
Femeile sunt convinse ca barbatii cu caini de talie mica o au mare. (C.O.)
- Se spune ca nu tu alegi cainele, cainele te alege pe tine. Exact la fel e si cu barbatii: o data ce alegem nu ne mai razgandim. Poate maxim o data. Hai, de 2 - 3 ori. Nu, de 4 ori chiar sunt cazuri rare. (A.Z.)
- Femeile pot alege barbatii dupa cainii pe care ii au. Asa cum am spus mai sus. (C.O.)

Sursa: celmaibuntata.ro