BERBEC 21.03-20.04: Intalnirile de familie va vor ocupa toata saptamana, mai ales ca veti discuta despre tot felul de reparatii la domiciliu, dar va veti si distra. Este si un moment prielnic pentru a va examina viata personala. Va doriti mai multa satisfactie la acest capitol.

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa tot felul de activitati intelectuale, precum intalniri si discutii cu oameni cu care abia ati facut cunostinta. Ritmul acestor zile se va accelera pentru ca mintea dumneavoastra este ocupata cu tot felul de planuri de distractii si lungi ore de conversatii cu parintii.

GEMENI 22.05-21.06: Incepeti sa va ganditi la ce pretuiti in viata. Daca valorile sunt materiale, intelectuale sau spirituale. Veti fi, de asemenea, mai preocupati de afaceri si puneti in practica doar cateva idei de pe urma carora veti castiga bani frumusei. Succes!

RAC 22.06-21.07: Ritmul agitat dar plin de viata va face o pofta nebuna de a vorbi. Sunteti curiosi si dornici sa invatati cat mai mult posibil. Cautati noi chipuri, noi situatii si noi idei. Si banii va confera lejeritatea unor negocieri financiare excelente. Desigur, va doriti asta pentru a cumpara lucruri frumoase pentru cei dragi.

LEU 22.07-22.08: Urmeaza o saptamana fabuloasa, desi are influente contradictorii. Plasarea Soarelui in astrograma dumneavoastra va face mai sociali si mai populari ca de obicei. Intre timp, intervine Mercur, cel care va va face dornici de a studia si de a reflecta singuri.

FECIOARA 23.08-22.09: Veti continua sa va uitati in ochii tuturor, deoarece aceasta este singura data cand Soarele se afla in varful diagramei si va arunca o lumina magulitoare asupra dumneavoastra. Profitati de acest lucru si sa mergeti dupa ceea ce doriti. Usile se vor deschide si veti intalni oportunitati de nerefuzat.

BALANTA 23.09-22.10: Este un moment minunat sa studiati pentru a va imbunatati cariera. Prielnice sunt si discutiile cu sefii, parintii, profesorii, referitoare la imbunatatirea situatiei dumneavoastra. Relatiile sunt calde si confortabile, mai ales ca un bun prieten va rezona cu ideile dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: Studiati cu interes si entuziasm ceva legat de politica, religie, filozofie sau metafizica. Aratati fabulos in ochii sefilor si a familiei. Asta se datoreaza fermecatoarei Venus care va trece prin partea superioara a diagramei dumneavoastra. Toata lumea va simpatizeaza si chiar poate veti incepe o noua poveste de dragoste.

SAGETATOR 22.11-21.12: In urmatoarele zile veti purta discutii si veti negocia despre o proprietate sau o finantare legata de un bun comun. Este momentul perfect pentru a va stabiliza planul financiar. Mercur promoveaza explorarea adevarurilor. La urma urmei in zodiac sunteti cautatorii adevarului.

CAPRICORN 22.12-19.01: Veti continua sa lucrati din greu, deoarece v-ati stabilit standarde inalte. Aveti si sansa de a clarifica lucrurile legate de cineva apropiat. Va ajuta un pic si Venus, care se afla intr-una din casele de bani si va incurajeaza finalizarea unor proiecte indraznete.

VARSATOR 20.01-18.02: E randul dumneavoastra sa va puneti numele in lumina. Vacante, activitati legate de copii, artele, sportul si romantismul se afla in topul meniului dumneavoastra. Intre timp se netezeste o relatie destul de tepoasa cu cineva apropiat si chiar reusiti sa creati o atmosfera calda.

PESTI 19.02-20.03: Gata cu concentrarea pe casa si pe familie. In aceasta saptamana va ganditi un pic mai mult la distractii. Cititi, scrieti sau faceti tot felul de activitati deconectante, folosindu-va mintea pentru a va relaxa. Atentie insa la starea sanatatii, mai ales ca aveti tendinta de a consuma prea multe dulciuri.