Berbec: Aveti doua sanse: sa va mutati intr-un serviciu mai bun, sa lasati locul de munca actual sau, daca sunteti doritori, sa va schimbati locuinta. Aveti sansa sa alegeti, nu se poate amandoua.

Taur: Taurul e cu gandul la vacanta. Nu are treaba cu nimeni si trebuie sa-si pregateasca bagajele, pentru ca astrele si runa le anunta o calatorie.

Gemeni: Pentru ei s-a anuntat o suita de schimbari majore intr-un viitor foarte apropiat. Fiti pregatiti sa le intampinati, pentru ca sunt benefice.

Rac: Racul e sfatuit sa incerce sa abordeze toate problemele care il preseaza, care il intereseaza, care au venit asupra lui. Sa schimbe foaia sau sa abordeze alta tactica.

Leu: Are o saptamana care, dupa greselile pe care le-a facut in saptamanile anterioare, a ajuns acum sa fie pe o pojghita de gheata foarte subtire.

Fecioara: Fecioarele au intrat pe o alee a fericirii. Primul sfat: sa se relaxeze. Al doilea: Nu va mai faceti ganduri rele despre rude, despre prieteni apropiati ca au ceva probleme de sanatate.

Balanta: Pentru cei tineri, necasatoriti, runa le aduce simbolul dragostei. Dragostea poate, insa, sa se reverse si asupra cuplurilor mai vechi, care isi pot reinnoi juramintele.

Scorpioni: Scorpionii au ajuns intr-un punct in care izbucnesc, explodeaza, arata pe fata tuturor celor care le-au gresit greselile si incearca sa-i puna la punct.

Sagetator: Cu putina intarziere, Sagetatorul e detinatorul adevarului absolut. Castiga pe toate planurile!

Capricorn: Fiti pregatiti: e perioada de mesaje, telefoane. Vine un mesaj foarte important!

Varsator: Cineva se gandeste sa va trimita un cadou minunat!

Pesti: Vor afla foarte curand un adevar extraordinar de important cu un marcaj benefic asupra existentei lor, a vietii lor.