ARTA SEDUCTIEI: CUM AJUNGI LA SEX CU O FEMEIE DE 30-40 DE ANI
Imi amintesc de profa de geografie. Eram prin clasa a 11 si aveam absente cu sutele pe semestru insa nu lipseam de la orele de geografie, desi nu e o materie ce s-a lipit prea bine de mine. Aveam o profesoara super sexy si imi amintesc cum multi colegi de-ai mei o urmareau pe holuri in pauze atunci cand venea imbracata in fusta. Aia era fantezia cu profesoara. Sunt sigur ca multi dintre voi ati avut-o. Astazi am sa va vorbesc despre fantezia cu o femeie mai in varsta. In liceu tot ce vedeam la profesoara mea era un fundulet fain si o pereche de balcoane frumos impachetate intr-un decolteu ce niciodata nu era multumitor de generos. Nici acum nu s-au schimbat multe lucruri insa pe langa ce vedeam atunci, acum vad si alte aspecte cu mult mai relevante. Problema se pune in felul urmator: ce are de facut un tip de 20-25 de ani pentru a seduce femei cu 10-15 mai mari? (vorbim aici de segmentul 28-40 de ani (mai sus de atat nu am indraznit niciodata sa ajung). In timp au fost cateva cazuri de astfel de intrebari pe forumul Arta Seductiei, la care incerc sa va raspund acum. Inainte de toate haideti sa vedem care e dinamica cu o astfel de femeie:

1. Discuti si te comporti aproape in totalitate diferit cu o femeie de peste 30 de ani decat cu una de 18-25

Asta pentru ca, pe masura ce acumuleaza experienta de viata, nevoile si gandirea ei se schimba. Intr-un fel vorbesti cu o copila de 18 ani ce a avut poate o singura partida de sex pana acum sau e chiar virgina si in cu totul alt fel vorbesti cu o tipa care e mai sigura pe ea, stie ce vrea, stie cum sa obtina si are experienta. In primul caz, o atitudine mai directa s-ar putea sa o sperie si sa pierzi teren. In al doilea caz, o abordare mai indirecta e posibil sa o plictiseasca si sa o determine sa arunce automat in categoria tipi draguti si buni de amici.

2. In general ea e pradatorul.

Chiar daca la prima vedere situatia pare sa stea diferit, sa se lase abordata, sa intre in jocul tau, in realitate ea stia de dinainte ce cauta. De obicei transmite semnale de interes destul de evidente iar tu tot ce trebuie sa faci e sa nu le lasi sa treaca pe langa tine. Ea are nevoie de un tip mult mai tanar pentru sex deoarece (vezi punctul urmator).

3. De ce vrea un tip mult mai tanar?

Motivele pot fi impartite in doua categorii:
- NF (nefxxxutute) - dupa o perioada mai lunga fara sex nevoia e mare iar satisfactia e mai mare decat cu un mosneag caruia nu i se mai scoala;
- Self-esteem - mai mult sau mai putin constient, o femeie de 30+ are nevoie sa isi demonstreze ca inca poate seduce un barbat cu mult mai tanar. Asta e cel mai important aspect ce trebuie inteles si motivul pentru care ele sunt pradatorii. Au nevoie de aceasta validare, lucru ce e normal si usor de inteles.

4. Femeile cu un apetit pentru barbat mult mai tineri decat ele sunt in general iesite dintr-o relatie lunga, fie divortate sau desparite, fie mame singure si nesatisfacute de ceva vreme, fie sunt singure de multa vreme si disperate dupa o relatie (caz cu care nu vrei sa ai de-a face).

5. Cauta mai multa libertate intr-o relatie

Vrea sa delimiteze, macar la inceput, viata de acasa de cea sexuala in care sa poata sa se elibereze, sa se detensioneze si descarce. Complicatiile nu o atrag si apropourile la o relatie s-ar putea sa o faca mai degraba sa te respinga. In special daca diferenta de varsta e foarte mare intre voi.

6. Vor fi atrase mai mult de un tip cu player vibe. Fii direct, si joaca murdar

Unii din voi, vreti sa stiti exact cum le abordati, unde le gasiti si ce faceti pentru a fi cu ele. Eu va zic sa nu mai visati. In viata, atragi de multe ori ceea ce esti si tu, iar tu esti media celor din jurul tau. Un tanar cu o gandire mai matura va atrage persoane mai mature in general, iar un tip de 30-35 ce are in jur mai mult prieteni de 20-25 probabil la nivelul asta este si el. De aceea, pentru a sti cum sa atragi o femeie cu 10 ani peste tine, trebuie sa te maturizezi si tu.

Iata cateva reguli de care tin eu cont in astfel de cazuri:

1. Cum le abordez? Ziceam mai sus ca o femeie care stie ce vrea, transmite semnale mai puternice. Daca observi o privire mai intensa sau primesti niste apropouri mai evidente … tocmai ai fost abordat. Ce ai de facut mai departe e sa nu o dai in bara . Nu te obosi prea mult sa o seduci, poti strica multe aici. Oricum ea te place deja Nu te jena sa folosesti 2-3 complimente legate de fizic. Au nevoie de asta. Fii cat mai direct cu ea. Direct-sexual. Cel mai probabil va initia chiar ea discutia pe teme sexuale, tot ce ai tu de facut e sa o mentii si sa o escalezi.

2. Cum te asiguri ca nu pierzi timpul degeaba?

Ei bine, o intrebi. Calificarea o faci in doua moduri:
- O faci sa-ti spuna in ce stadiu e relatia ei acum. Daca e divortata, iesita de ceva timp dintr-o relatie sau cazuri asemanatoare, atunci cel mai probabil, are nevoie de sex urgent. Cat mai mult si mai variat. E intr-un punct al vietii ei in care simte nevoia sa exploreze pe plan sexual si sa se elibereze.
- Abordezi sexul in discutie (daca nu o face ea) si escalezi pe tema asta cat mai pervers posibil. Se pot intampla doua lucruri: fie fuge (caz in care stii ca pierdeai vremea oricum), ori joaca jocul (caz in care esti pe drumul cel bun).

3. Ce frame stabilesti intre voi

E un punct cheie aici. Diferenta care face diferenta. Mai sus ziceam despre nevoile lor. O femeie care e concentrat pe cariera ei sau pe cei 3 copii de acasa, sau pe amandoua, nu are nevoie de inca un copil care vrea repede o relatie si o suna de 10 ori pe zi sau alte prostii dintr-astea. Macar in stadiul de inceput, are nevoie doar de un fuck buddy. Asadar poveste-i cum si tie iti place libertatea la inceput intr-o relatie si cum nu vrei sa te simti legat de cineva acum. Explica-i si conceptul de fuck buddy, cel mai probabil o sa-i placa la nebunie. Faci asta de la prima intalnire, inainte de sex. Acesta este frame-ul - libertate fara obligatii. Daca mergi pe alta directie si o iei cu sentimentalisme, pierzi teren in majoritatea cazurilor. O tipa de 18-25 de ani are de obicei nevoie de sentimentalisme pentru a ajunge la sex. O tipa de 30-40 are nevoie mai degraba de sex pentru a ajunge la sentimentalisme.

4. Prima ocazie.

Alt punct cheie. Daca esti destul de detasat si nu ai dat-o in bara pana aici, atunci vei sti cand e pregatita sa mearga mai departe. Cu tupeu, invit-o la tine acasa sau la ea. Daca ratezi prima ocazie de a face sex cu ea, a doua cel mai probabil n-o sa vina. Deci, odata ajuns intr-o camera cu un pat in preajma, rupe hainele de pe ea si ofera-i o noapte satisfacatoare. Daca amani si iti zici nu acum, data viitoare, pentru ca, ea isi va zice data viitoare nu mai vreau cu el acum, pentru ca. Daca asta e prima ei experienta cu un tip mai tanar si o rateaza pentru ca tu ai amanat, atunci, pentru data viitoare isi va cauta pe altcineva. Ca sa nu mai spunem ca va fi dezamagita. Femeile mai mature nu sunt complicate si nici simple. Ceea ce e sigur e ca aproape sub nici o forma nu seamana cu cele de 18-25. Ele stiu mult mai clar ce vor si ce nevoi au. Nu pierdeti vremea fugind dupa ele pentru ca fug ele dupa voi.
Bogdan

(Sursa: artaseductiei.ro)