Ce reprezinta trenul in vis?
Visele in care ne apare un tren sunt vise puternice, marcante. Trenul are semnificatii si la nivel lingvistic atunci cand spunem: am prins ultimul tren, a plecat de mult trenul meu, s-a dus trenul meu, astept sa vina trenul meu sau trenul opreste doar o singura data intr-o gara. Astfel, atunci cand in vis ne apare un tren este semn ca suntem in cautare de oportunitati, ca incercam sa ne indreptam intr-o directie noua si ca viata noastra ia o turnura interesanta. Ca mijloc de transport trenul reprezinta modalitatea pe care noi o alegem si calea catre acea destinatie - catre obiectivul sau scopul propus. Trenul este un simbol extrem de important in viata noastra, iar interpretarea visului in care ne apare un tren o putem face in functie de directia in care se indreapta, de contextul in care acesta apare si mai ales de viteza pe care o are. Trenul este un mijloc de transport, reprezinta posibilitatea deplasarii, a avansarii, ocazia unei calatorii sau aventuri, o noua destinatie, noi cunostinte, dar si oportunitatea de a comunica. Simbolul trenului - un vehicul care circula pe pamant - este strict legat de aspectele concrete, stabile si importante ale vietii noastre, precum: starea financiara, energie fizica, stabilitate, imagine in societate si tot ce are legatura cu planurile de baza din viata noastra. Trenul din vis semnifica modul in care ne conducem viata. Trenul inseamna ca ni se ofera ocazia unui nou inceput. Suntem invitati sa schimbam ceva. O schimbare radicala uneori, minimala alteori, ea poate fi de ordin profesional, familial sau personal. Daca visam ca prindem trenul inseamna o buna ocazie de a evolua, iar dificultatea de a prinde trenul pune in lumina obstacolele cu care ne confruntam pentru a depasi o etapa si a incepe o alta. Trenul simbolizeaza puterea in viata, dar si controlul asupra celor din jur. Visul in care apare un tren este considerat un vis bun, prevestitor de noi inceputuri si de noi oportunitati. Ne indreptam catre o alta directie in viata. Faptul ca trenul are un traseu prestabilit poate fi o atentionare sa nu ne abatem de la drumul nostru si sa ne focusam mai mult pe calea deja aleasa. In anumite interpretari onirice, trenul simbolizeaza primirea unei vesti bune, veste menita sa ne schimbe traiectoria.

Ce inseamna cand visezi un tren sau mai multe trenuri in gara?

- Daca visezi ca un tren intra in gara este semn ca ti se va ivi o oportunitate. Trenul, in acest caz, reprezinta speranta de mai bine si dorinta de a primi roadele muncii tale. Este semn ca visele tale se vor indeplini si vei fi rasplatita.
- Daca visezi un tren care iese din gara inseamna ca ti se vor infatisa noi perspective benefice pentru tine, insa trebuie sa detii capacitatea necesara pentru a le manipula cum trebuie.
- Daca in visul tau trenul stationeaza in gara este semn ca te afli intr-o perioada de asteptare, o perioada de stagnare in viata ta, motiv pentru care visul poate avea doua semnificatii: prima ar fi aceea ca tu singura ai luat decizia de a pune stop unui proces in desfasurare, unei relatii sau unui proiect la care lucrai sau, a doua, ca ai fost nevoita sa te opresti, esti tinuta pe loc si acum cauti metode noi de a pune lucrurile in miscare. Oricum ar fi, este cert ca te afli intr-o etapa in care inertia este elementul cheie.
- Daca in visul tau trenul intra in gara asta anunta faptul ca in viata ta apar noi oportunitati si esti increzatoare cu privire la ceea ce-ti rezerva viitorul cat si in fortele proprii. Trenul care vine spre tine reprezinta speranta ta si faptul ca iti pui toate gandurile si sperantele in realizarea unei anumite dorinte. Daca aceasta se va realiza sau nu ramane de vazut. Trenul care intra in gara nu este neaparat un vis premonitoriu, cat mai degraba unul care reflecta starea psihologica din momentul visului.
- Daca astepti trenul in gara si acesta vine este semn ca in sfarsit ti se va indeplini o dorinta la care sperai de mult. Exista acum sansa ca eforturile si sperantele tale sa fie rasplatite. Daca il astepti si nu vine in schimb, este semn ca evenimentul pe care il astepti in viata ta inca nu are sanse de materializare si ca te afli in continuare in etapa de asteptare.
- Daca asteptati trenul, de fapt asteptati o ocazie de a va repune pe calea cea dreapta.
- Atunci cand visezi un tren care are viteza mare este semn ca lucrurile se petrec in viata ta cu o viteza ametitoare si ca nu reusesti sa asimilezi mare lucru sau sa-ti dai seama de ce se intampla. Nu poti anticipa evenimentele care au loc, te iau prin surprindere o multime de situatii si simti ca totul este un vertij din care nu poti scapa.

- Trenul gol
Uneori, in vis, trenul estre gol, fara pasageri! Este semnul ca ne simtim in largul nostru in viata si ca nu ne deranjeaza nimeni, avem locuri berechet de unde sa alegem.

- Trenul in mers
Visul ca urmeaza sa va suiti in tren este un semn bun: traversati o perioada evolutiva, viata merge intr-un sens progresiv. Mai mult, tot ce ati luat cu dumneavoastra - proiecte, planuri, dorinte sunt pe cale sa se realizeze.
Invers, daca va dati jos din tren, fie el oprit sau in mers sugereaza lipsa de incredere in propriile forte, aveti sentimentul ca sunteti incapabil sa duceti la bun sfarsit ce intreprindeti.

Interpretarea visului in care apare un tren

- Daca visezi ca un tren intra in gara este semn ca ti se va ivi o oportunitate. Trenul, in acest caz, reprezinta speranta de mai bine si dorinta de a primi roadele muncii tale. Este semn ca visele tale se vor indeplini si vei fi rasplatita.
- Daca visezi un tren care iese din gara inseamna ca ti se vor infatisa noi perspective benefice pentru tine, insa trebuie sa detii capacitatea necesara pentru a le manipula cum trebuie.
- Daca visezi un tren care stationeaza in gara este semn ca te afli intr-o perioada de stagnare si nesiguranta. Este posibil sa fi pus punct unei relatii in desfasurare, atat de natura profesionala cat si personala, sa fi oprit un proiect sau sa fi fost obligata sa inchei un anume capitol din viata ta. Este bine ca, in urma acestui vis, sa incerci sa cauti noi solutii si rezolvari la problemele cu care te confrunti in prezent.
- Daca visezi ca trenul se urneste greu din statie inseamna ca in viata reala nu esti pe deplin convinsa de alegerile facute si te detasezi greu de o situatie sau de o persoana din viata ta.
- Daca visezi ca mergi cu trenul inseamna ca in viata reala s-a produs o schimbare majora de natura sa-ti traseze noi directii, iar tu vei avea nevoie de oamenii din jurul tau pentru a merge mai departe. Este un proces ce va dura un timp indelungat, deci inarmeaza-te cu rabdare. Pe de alta parte, calatoria cu trenul, poate prevesti primirea unei vesti de la distanta, posibil chiar o propunere de calatorie.
- Daca visezi ca trenul merge cu viteza mare inseamna ca in realitate te simti sigur si stapan pe tine si nu ti-e teama de noile provocari aparute, sau care urmeaza sa apara, in viata ta. De asemenea, visul traduce si nevoia ta de a incheia mai repede o anume etapa din viata ta.
- Daca visezi ca trenul merge incet inseamna ca in realitate te simti in siguranta, te simti protejata si ai rabdare cu schimbarile aparute in viata ta. Esti pregatita sa le acorzi timp si sa le faci fata.
- Visul in care alergi dupa un tren denota lipsa ta de pregatire pentru noua etapa din viata la care esti supusa. Nu esti pregatita sa schimbi macazul si sa aduci modificari considerabile in viata ta.
- Daca visezi ca trenul pleaca cu intarziere inseamna ca in viata reala iti faci griji pentru sanatatea unei rude si este posibil chiar sa primesti vesti legate de acest aspect.
- Daca te visezi calatorind la vagonul restaurant inseamna ca in realitate ai o parere de rau cu privire la o ocazie ratata. Daca iei cina in tren este semn ca te confrunti cu dezamagiri si dorinte neimplinite in realitate.
- Daca te visezi intr-o cuseta, este semn ca vei duce o lupta pentru a castiga o functie.
- Daca visezi ca trenul in care te afli intra in tunel inseamna ca in realitate vei afla ca un anumit aspect din viata ta care parea perfect nu este nici pe departe atat de minunat cum credeai.
- Daca vezi in visul tau un accident de tren este semn ca in realitate treci printr-un conflict cu un prieten.
- Trenul care deraiaza simbolizeaza falimentul.
- Trenul de marfa simbolizeaza problemele in afaceri
- Daca vezi in vis un tren in flacari, inseamna ca in realitate iti este frica de noi perspective. Chiar daca ai temeri mari, nu inseamna ca acestea se vor materializa. Este doar o reactie normala a subconstientului.
- Daca visezi ca tu conduci un tren inseamna ca in realitate esti genul de persoana careia ii place sa controleze mai mult decat este necesar vietile celorlalti.
- Sina de tren arata ca in viata reala esti o persoana rigida, care nu se abate de la calea aleasa, stabila si disciplinata.
- Daca te vezi mergand pe langa o sina de tren inseamna ca in realitate ti-ai terminat toate indatoririle si ai dus la bun sfarsit proiectele primite.
- Daca visezi un obstacol pe sina de tren, inseamna ca si in viata reala te vei confrunta cu obstacole de natura sa-ti impiedice bunul mers al lucrurilor.
- Biletul de tren este simbolul conditiilor pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a avansa, indiferent pe ce plan se produce aspectul.
- Daca visezi ca iti cumperi un bilet de tren este semn ca iti doresti sa evadezi, sa scapi de griji si probleme, si sa te bucuri de o perioada de relaxare.

Trenul din vis
- veste de plecare
- tren care pleaca - perspective luminoase pentru tine
- tren plecand - ai capacitatea de a aborda cu pricepere problemele de zi cu zi
- daca visezi ca esti intr-un tren inseamna ca va trebui sa te concentrezi mai mult la ceea ce faci, pentru a avea rezultate
- tren plecand cu intarziere - griji despre sanatatea unei rude
- tren sosind in gara - o relatie profesionala importanta este iminenta
- daca visezi ca te dai jos din tren - vei trece printr-o criza sentimentala
- cina in tren - dorinte adanci ce nu s-au implinit
- tren care deraiaza - faliment
- tren in viteza - esti calm si multumit

Bilet de tren
- Biletul de tren in vise sugereaza ca va trebui sa indepliniti anumite conditii pentru a putea merge mai departe.
- Daca visati ca achizitionati un bilet de tren inseamna ca va doriti sa evadati, sa scapati de activitatile zilnice care va doboara, nu mai faceti fata stresului.

Sina de tren
- Sina de tren in vise indica faptul ca v-ati axat pe un drum ce va duce spre realizarea obiectivelor. Progresul dumneavoastra va fi lent, dar stabil. Sunteti foarte bine disciplinat si sigur in viata dumneavoastra. Alternativ, visul inseamna ca s-ar putea sa fiti prea liniar si rigid in gandire. Poate ca o situatie sau o relatie din viata dumneavoastra a devenit prea monotona. Uneori trebuie sa va coborati de pe sina si sa explorati si alte posibilitati.
- Daca visati un obstacol pe sina de tren atunci inseamna ca exista obstacole pe drumul dumneavoastra spre realizarea obiectivelor. Ar mai putea insemna ca nu mai cunosteti scopul din viata dumneavoastra.
- Visul in care va plimbati de-a lungul sinei de tren inseamna incheierea sarcinilor dumneavoastra.

Tren de marfa
Daca visezi ca vezi sau ca mergi cu un tren de marfa, problemele tale de afaceri vor fi mai usor de suportat.