Camelia Patrascanu a fost invitatul special al Mirelei Voicu la emisiunea Voi cu Voicu. Astrologul a anuntat schimbari importante pentru fiecare zodie, schimbari declansate de cateva tranzile astrale rare.
- A intrat Uranus in Taur, o planeta minunata - e darul pe care il primim pentru urmatorii 7 ani. Este o planeta importanta, sta mult intr-o zodie, vine cu o energie extraordinara si poate produce revolutii in viața noastra, pentru ca toti avem Taurul undeva in astrograma, indiferent cand ne-am nascut si unde avem ascendentul. Pentru Taur este foarte important, pentru ca o data la 84 de ani ajunge Uranus in Taur, deci este istoric si schimba biografia. Uranus trece prin toate zodiile in 84 de ani, sta 7 ani intr-o zodie, de aceea unii Tauri nu l-au avut in propria lor zodie niciodata, asa cum Pestii, de exemplu, nu l-au prins pe Neptun in propria lor zodie, fapt care se intampla acum si acolo ajunge la 174 de ani. Deci, sunt niste tranzite astrale rare, care pun niste borne in viata noatra, spune Camelia Patrascanu.

Tranzite astrale rare si schimbari majore in urmatorii 7 ani pentru toate zodiile

BERBEC: Berbecii pot invața o abilitate noua, se pot descurca intr-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuți intr-un domeniu pot capata mai multa independența si creativitate in a-si pune in practica lucrurile pe care le stiu. Unii pot sa inceapa o afacere pe cont propriu pentru ca Uranus e chiar in zona banilor la ei.

TAUR: Pentru ca au planeta Uranus chiar in zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental si atitudinal, daca erau rezervați fața de o anumita experienta de viața. Cei care sunt intr-o relatie pot capata mai mult aplomb si mai multa independenta in relație.

GEMENI: Le poate merge foarte bine in strainatate sau daca fac afaceri cu strainatatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinara. Pot testa in perioada asta mai-iulie daca nu cumva strainatatea nu le ofera o deschidere, o oportunitate. Cei care au probleme de sanatate se pot vindeca prin alte terapii sau tratamente decat au aplicat pana acum. Banii le pot veni prin niste manevre financiare, nu prin munca.

RAC: Uranus in Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar si prin activitatea lor, daca accentueaza partea de marketing, de popularizare, de propaganda pe care o fac muncii si serviciilor lor, dar si prin relatii. Unii se pot indragosti in mod neasteptat. Racii sunt familisti si credinciosi, insa isi vor prinde urechile in ceea ce parea a fi la inceput un joc, ce se va trasforma treptat intr-o mare dragoste.

LEU: Sunt intr-o dorința de a acapara imaginea publica, de a fi mai vizibili pe piata, de a avea o functie mai mare, dar nu neaparat si responsabilitati mai sufocante. Sunt tentati de proiecte inedite.

FECIOARA: Li se deschid culoare in strainatate sau undeva la nivelurile inalte ale societatii, datorita studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmeaza sa le dobandeasca.

BALANTA: Sunt schimbari legate de relatia parteneriala. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niste lucruri nu foarte bune legate de investitiile partenerului.

SCORPION: Este un aspect delicat, se schimba raporturile cu partenerul de viata. E posibil sa fie pus in dificultate, sa nu-si inteleaga partenerul de viata, noile gusturi sau noile pasiuni. Ar putea trece printr-un test de fidelitate, de dialog. Altii se pot indragosti si asta le da peste cap viata.

Continuarea, in video:
https://www.antena3.ro/horoscop/horoscop-camelia-patrascanu-tranzite-astrale-rare-si-schimbari-majore-in-urmatorii-7-ani-pentru-469842.html