Horoscopul saptamanii 7-13 mai 2018 incepe cu Luna aflata in zodia Varsator, care ne incurajeaza sa fim originali, independenti, in timp ce Soarele, aflat in zodia Taur, ne cere sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne gestionam cu intelepciune resursele. Miercuri, Luna intra in zodia Pesti, unde va ramane pana duminica, timp in care e bine sa tinem cont mai mult de intuitie, iar vineri, Luna va intra in semnul Berbecului si, pana duminica, va accentua dorinta de afirmare, spiritul de initiativa, dar si orgoliul si impulsivitatea. Saptamana se va incheia cu unul dintre cele mai importante evenimente astrologice din luna mai: intrarea planetei Mercur in zodia Taur. Mercur, planeta Comunicarii, calatoriilor si comertului, va ramane in semnul Taurului pana in ziua de 30 mai si ne va ajuta sa fim mai practici, sa punem accent pe stabilitate si siguranta si sa ne administram cu mai multa prudenta resursele. Afla cum va fi saptamana pentru zodia ta! Previziunile complete sunt pe www.huff.ro.!

Berbecii atrag norocul doar daca stiu sa astepte si nu forteaza nota atunci cand vor sa obtina o recompensa, o marire de salariu, un comision mai consistent sau o promovare.

Taurii primesc informatii importante care ii ajuta in cariera. In plan personal, banii vin dar sunt cheltuiti rapid sau apar situatii neprevazute, care duc la amanarea unei calatorii.

Gemenii isi fac noi prieteni care le acapareaza atentia si au un rol important in ajustarea unor proiecte personale. Sentimental, sunt atrasi de persoane inventive, independente si misterioase.

Racii trebuie sa pastreze echilibrul intre cariera si viata personala. Cei singuri primesc multe invitatii si ies din carapace, dar evita, deocamdata, sa se implice sentimental.
Leii pot rata un loc de munca foarte bun daca refuza ori nu au timp sa investeasca intr-un program de perfectionare sau sa calatoreasca in interes profesional.

Fecioarele isi asuma prea multe responsabilitati la serviciu. Cand se vor simti coplesite si vor incerca sa se debaraseze de acestea, sefii sau colegii vor fi nemultumiti.

Balantele au parte de sensibilitate si romantism in plan sentimental. In plan profesional, multi nativi se indreapta spre colaborari sau proiecte mai interesante si mai profitabile.

Scorpionii au nevoie de tact si diplomatie. In cuplu pot izbucni certuri de la simple fleacuri, iar la job, li se incredinteaza sarcini care nu sunt trecute in fisa postului.

Sagetatorii sunt foarte demonstrativi in iubire. Chiar si cei care se indragostesc la prima vedere se grabesc sa faca daruri si declaratii. In profesie, apar noi oportunitati.

Capricornii vor sa castige mai multi bani si isi cauta noi colaborari, dar toate acestea inseamna mai putin timp petrecut cu familia, iar reprosurile nu se vor lasa asteptate.

Varsatorii sunt recompensati pentru rezultatele obtinute la serviciu sau pentru ajutorul acordat cuiva. In relatia cu prietenii li se recomanda mai multa discretie privind proiectele de viitor.

Pestii incep afaceri noi cu prieteni vechi, isi decoreaza si amenajeaza casa, iar in plan financiar, au parte de noroc neasteptat. In plan personal, refac armonia in familie.

Sursa: huff.ro