Berbecii au noroc in plan financiar si reale sanse de a face schimbarile dorite in cariera. Multi dintre ei se vor indrepta, acum, spre adevarata vocatie.

Taurii singuri isi pot intalni sufletul-pereche, iar cei care au o relatie pleaca in calatorie impreuna cu partenerul. In afaceri, e bine sa nu se bazeze pe prieteni.

Gemenii vor sa reia o relatie bazata pe pasiune sau se lasa atrasi intr-o astfel de legatura. In cuplu, infidelitatea nativilor sau suspiciunea partenerului provoaca probleme.

Racii au parte de iubire, dar prefera discretia. In cuplu se lamuresc situatii, se iau decizii cu impact pe termen lung sau se schimba reguli, limite sau obiceiuri.

Leii nu reusesc uite de problemele de la serviciu sau isi cauta un job mai bun. Sansa le surade in orice competitie. Chiar si in iubire isi inving rivalii.

Fecioarele rateaza o oportunitate profesionala daca vor, cu orice pret, sa participe la un eveniment de familie. In plus, atentia acordata rudelor il deranjeaza pe partener.

Balantele incep saptamana cu dreptul, in plan financiar si o incheie cu noroc in plan sentimental. In afaceri, negocieri si profesie, ziua de joi va fi cea mai norocoasa.

Scorpionii primesc o oferta de colaborare-surpriza, dar persoana iubita nu este incantata de schimbarile dorite de nativi in plan profesional sau nu pare impresionata de succesul acestora.

Sagetatorii au datorii de achitat, iar in weekend fac multe cheltuieli pentru a-si impresiona partenerul sau noua cucerire. In cariera sau afaceri, marile decizii mai au de asteptat.

Capricornii actioneaza la momentul oportun si reusesc sa obtina tot ce isi doresc in negocieri, iar proiectele personale au succes. In iubire, increderea in partener se consolideaza.

Varsatorii trebuie sa fie atenti la bugetul personal pentru ca sunt prea generosi cu prietenii. De aici izbucnesc certuri in familie. In cariera, apar sanse extraordinare.

Pestii primesc vesti de la cineva de departe sau invitatia de a-si petrece vacanta in strainatate. In plan profesional si financiar, sansa le surade cu adevarat.

Sursa: Huff.ro