Berbecii incep o perioada favorabila marilor schimbari. Luna Noua din 16 aprilie are loc in zodia lor si este un moment extraordinar pentru noi proiecte, noi afaceri sau chiar pentru o noua cariera.

Taurii au noroc in dragoste: Venus, care ii patroneaza si este planeta Iubirii, se afla in zodia lor. In zodia lor ajunge si Soarele, in ziua de 20 aprilie, iar norocul incepe sa le surada cu adevarat.

Gemenii isi fac noi prieteni sau isi extind reteaua profesionala. In plan sentimental, nativii singuri si cei nemultumiti de actualul partener sunt tentati sa reia legatura cu o fosta iubire.

Racii trebuie sa acorde o mai mare atentie partenerului de viata sau colaboratorilor. Saturn si Pluton in mers retrograd vor viza, pana in toamna, relatia de cuplu si relatiile de afaceri.

Leii au parte de o idila cu un coleg sau isi gasesc un job mai bun. De asemenea, calatoriile si studiile sunt favorizate de astre, dar sanatatii trebuie sa i se acorde o mai mare atentie.

Fecioarele trec printr-o perioada de vindecare. Unii nativi se pot vindeca de rani sufletesti provocate de relatii abuzive din trecut, iar altii, de dependenta financiara sau emotionala de partener.

Balantele nu mai fac orice de dragul armoniei in relatii. Nici in afaceri, nici in iubire. Financiar, n-au motive de nemultumire pentru ca pot beneficia din plin de generozitatea celor din jur.

Scorpionii pot lua decizii curajoase in plan profesional. Unii renunta la statutul de angajat pentru a avea propria afacere. In cuplu, armonia se reface ori, dupa caz, se consolideaza mai usor.

Sagetatorii dau o importanta deosebita imaginii personale, considerand ca aceasta este un element important in succesul profesional. In plan sentimental, pentru ei, se anunta schimbari in bine.

Capriconii care vor sa se mute in casa noua, sa inceapa o afacere de familie sau sa se casatoreasca au astrele de partea lor. Excelenta va fi si relatia nativilor Capricorn cu copiii.

Varsatorii au noi sanse de afirmare dar trebuie sa renunte la vechile tipare de gandire negativa sau la tendinta de a trai din amintiri atunci cand prezentul nu e asa cum si-ar dori.

Pestii trebuie sa fructifice toate oportunitatile profesionale si financiare. Uranus, planeta Schimbarilor neasteptate, se afla, inca, in sectorul financiar din astrograma lor si provoaca instabilitate.

(Sursa: huff.ro)