Interpretarea viselor in care apare o barca.
- Daca in vis va apare o barca inseamna ca va veti casatori daca nu sunteti casatorit/a sau ca veti boteza un copil, daca sunteti casatorit. Totodata barca mai poate avea rolul si de a va aduce la mal in deplina siguranta, unde puteti sa incepeti o viata noua, deci poate fi vazuta ca si salvatoare insa poate fi vazuta si ca o barca ratacitoare, care ne pierde in lume, depinde de sentimentul pe care vi-l da in vis.
- Daca barca pe care o visati pluteste pe ape foarte linistite inseamna ca viata si drumul pe care il veti urma in viata vor fi usoare, nu veti avea necazuri prea mari, iar peste cele mici veti trece cu usurinta, in schimb daca acestea sunt agitate reprezinta oboseala cronica, dezechilibru sufletesc, zbucium launtric care va poate devasta. Daca va visati calatorind pe o barca in bezna, in intuneric deplin inseamna ca nu prea stiti pe ce drum sa o apucati in viata, sunteti confuz, derutat, nu stiti ce vreti cu adevarat si asta va cauzeaza o mare frustrare. Barca mai poate aparea in vis si trimitand semnale ceea ce reprezinta faptul ca veti incheia cu bine o serie de afaceri. Atunci cand visati ca sunteti in mijlocul unei furtuni cu barca iar aceasta este si sparta si intra apa in ea, inseamna ca veti fi asaltati de o serie de griji marunte, cotidiene, care va agita, ajung sa va macine oricat de mici ar fi ele. Daca va visati intr-o corabie, barca cu panze inseamna ca veti primi un ajutor de la cineva, un ajutor de care aveti mare nevoie, iar daca visati ca veti aluneca peste bord inseamna ca veti fi implicat intr-o serie de incidente care va vor supara.
- Atunci cand visezi o barca ce trimite semnale catre mal inseamna ca vei reusi sa iti inchei treburile intr-o maniera frumoasa, cu calm si totul iti va merge bine. Barca mai poate insemna si deces sau o primejdie foarte mare iar daca visezi ca ai o barca inseamna ca unul dintre copiii tai vor intra in necazuri, daca visezi ca te plimbi cu barca inseamna ca va trebui sa te intorcii la unele treburi nerezolvate, iar daca visezi ca o barca se clatina inseamna ca te plictisesti foarte tare, te-ai blocat in rutina, stai pe ganduri, daca visezi ca faci o excursie cu barca inseamna ca vei primi musafiri la care nu te astepti, iar atunci cand visezi ca ca te ineci cu barca inseamna ca te vei desparti de cineva foarte drag. In cazul in care visezi ca intri cu o barca in port inseamna ca vei depune mult efort la locul de munca insa vei fi rasplatit pe masura, iar daca mergi cu barca inseamna ca e posibil sa te muti, ori in alt oras ori pur si simplu in alta casa. Daca visezi un naufragiu inseamna ca vei avea foarte multe iluzii zadarnice, iar atunci cand visezi o barca pe apa, se spune ca e posibil sa te insori/mariti.
- In cazul in care visezi o barca care sta pe pamant inseamna ca ratezi o sansa de a castiga ceva bani in plus sau de a te afirma iar daca visezi un pescar in barca inseamna ca norocul va fi de partea ta si nu vei avea nici un ghinion, totul iti va merge bine. O barca pe valuri inseamna ca vei avea o casnicie placuta, plina de armonie, iar daca visezi ca pilotezi o barca inseamna ca vei avea unele necazuri, posibil certuri cu familia. Daca visezi ca te plimbi cu barca inseamna ca vei reusi sa iti faci unele pofte pe care le aveai de multa vreme iar atunci cand visezi ca plutesti in barca inseamna ca o situatie te va deruta, insa in cele din urma reusesti sa te refaci si sa castigi ce ai pierdut poate chiar mai mult. O barca rasturnata in vis inseamna ca veti afla unele noutati de maxima importanta iar atunci cand visati ca sedeti in barca inseamna ca trebuie sa va bucurati deoarece va asteapta o surpriza frumoasa, in plus daca visati o barca care se scufunda inseamna ca viitorul va este foarte intunecat, trebuie sa va paziti.

Sursa: dreamgeek.ro