Imbatranirea este un proces natural cu care ne vom confrunta pana la urma cu totii. Textura pielii se modifica, apar ridurile, laxitatea tegumentara, ligamentara, dar si a muschilor. Primele semne apar incepand cu varsta de 30 de ani. Cu toate ca de-a lungul timpului s-au incercat mai multe metode precum aparatele laser, ultrasunete, radiofrecventa si solutii injectabile, rezultatele sunt de moment si implica anumite riscuri.
Dr. Daniela Catanas recomanda liftingul cu fire resorbabile care revitalizeaza tesuturile faciale si corporale moi.
Unicitatea tehnologiei liftingului cu fire Aptos consta in introducerea firelor sub tesutul facial fara utilizarea bisturiului, fara incizii, suturi sau cicatrici, iar timpul de recuperare este minim. De asemenea, e bine sa stiti ca firul Aptos are in compozitie 2 materiale biocompatibilie si complet absorbabile: polilactic acid si caprolactona, avand o structura aparte cu carlige special concepute care fixeaza tesutul, dar in acelasi timp il si modeleaza pentru un rezultat complex si natural, a explicat dr. Daniela Catanas.
Liftingul facial cu fire Aptos ofera un rezultat natural garantat, fara sa schimbe fizionomia naturala a fetei. Obrajii se ridica, linia mandibulara se redefineste, santurile nazale se intind si iintregul aspect al fetei este liftat si intinerit. Primele rezultate sunt vizibile imediat dupa introducerea firelor de suspensie, iar dupa o perioada de 2-3 saptamani, rezultatul procedurii de lifting atinge cote maxime si se mentine pana la 2-3 ani. Recomand firele Aptos pentru ridicarea pometilor, redefinirea liniei mandibulare si corectarea colturilor gurii, stergerea santurilor nazolabiale, stergerea pliurilor in regiunea barbiei, stergerea pliurilor in regiunea gatului, stergerea liniei cearcanelor, corectare zona gabelara (intre sprancene), corectare riduri ochi (laba gastii), corectare riduri frunte, corectare pleoapa superioara si inferioara, a mai explicat dr. Daniela Catanas.
Printre vedetele care au ales liftingul cu fire in cabinetul dr. Daniela Catanas se regasesc: Ozana Barabancea, Alessia, Denisa Tanase (Bambi).
Detalii: www.drcatanas.ro sau 0729.974.824.