An nou, surprize si provocari noi! In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018.
Timp de o luna, centrul comercial ii va intampina pe bucuresteni cu oferte surprinzatoare si reduceri de pana la 70%. In plus, a doua jumatate a lunii va fi marcata de doua evenimente inedite, evenimente care dau tonul unui stil de viata mai activ, mai sanatos, mai natural.

Grecia Panorama

In weekend-ul 20 - 21 ianuarie, vizitatorii au fost asteptati sa ia parte la o calatorie sub soarele Greciei. Turism, gastronomie si cultura - toate se imbina perfect intr-o imagine clara a celei mai apreciate destinatii de vacanta in randul romanilor. Astfel, ambele zile sunt destinate ofertelor irezistibile de turism spre cele mai populare destinatii din Grecia, dar si degustarilor de produse traditionale grecesti. Evenimentul este asezonat atat sambata, cat si duminica, cu demonstratii de maiestrie culinara marca Chef Joseph Hadad si cu premii la Roata Norocului - peste 1000 de maslini.
In plus, sambata, 20 ianuarie, participantii au putut urmari un concert extraordinar sustinut de unul dintre cele mai cunoscute cvartete de coarde electrice - Fortissimo. Evenimentul s-a desfasurat sub auspiciile Ambasadei Greciei in Romania, Organizatiei Naționale de Turism a Greciei, Camerei de Comerț Bilaterale Eleno - Romana, SETE, Hellenic Chamber of Hotels, Hellenic Hotel Federation si fedHATTA.

Self Transformer - cea mai mare lectie de nutritie!

Pe data de 27 ianuarie, vizitatorii centrului comercial ParkLake au putut afla mai multe lucruri despre ce inseamna, de fapt, o alimentatie sanatoasa. Evenimentul, destinat educarii publicului larg cu privire la nutritie va fi prezentat de Cristian Margarit si Narcis Cernea - doi nutritionisti de renume, dar si de binecunoscutul Florin Uceanu - multiplu campion national si balcanic la fitness si culturism. Seara se deschide cu un recital de tobe energizant susținut de trupa SuperChill si continua cu un concurs pe tema nutritiei. Participantii au trecut de cele trei probe pregatite in baza a trei teme educationale despre alegerea si combinarea sanatoasa a alimentelor.
In plus, momentul de intensitate maxima al serii a fost reprezentat de incercarea organizatorilor, impreuna cu publicul din centrul comercial, de a dobori un Record Mondial: Cel mai mare grup de oameni care mananca simultan cate un mar. Toti participantii la acest moment au primit cate o medalie de recordman mondial.
Inscrierile la eveniment se fac pe www.selftransformer.ro.
Cele doua evenimente au loc la parterul centrului comercial ParkLake, in zona main square. Participarea este gratuita, iar distractia garantata!
Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc - Natura - Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.
Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.  
Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.