In primavara acestui an, se va deschide Belle Vie, primul concept inovator de farmacie - drogherie din Romani, in Promenada Mall, (nivel 1, Calea Floreasca, nr. 246B, sector 1, Bucuresti). Belle Vie este locul unde fiecare zi e tratata ca pe o oportunitate de a excela si de a servi clientul mai bine, este locul unde serviciile fac diferenta, unde toate produsele sunt la indemana, unde clientul este sfatuit si ghidat de specialisti, locul unde problemele tuturor isi vor gasi un raspuns, asadar, Belle Vie este universul sanatatii si frumusetii unde fiecare se va regasi. Belle Vie ofera cele mai noi produse farmaceutice, suplimente nutritive, cosmetice, dar si alimente organice.
Unicitatea acestui concept consta in crearea unei experiente de cumparare diferita care inglobeaza cele mai noi tehnologii bazate pe ecrane interactive cu ajutorul carora se va simplifica orice actiune de alegere si achiziționare a produselor. Cat timp farmacistii Belle Vie pregatesc rețetele ori comenzile online, clientul poate calatori in universul farmaciei - drogheriei, analizand paleta variata de produse. Si daca acesta isi doreste mai mult, poate consulta un specialist in Colțul Farmacistului, care sa-i ofere sfaturi utile, fie ele stiintifice ori idei cu privire la ceaiurile si produsele naturiste potrivite, asa cum procedau alchimistii de odinioara. O alta noutate este spatiul de peste 700 de metri patrati, care a fost personalizat astfel incat fiecare client sa se regaseasca usor in atmosfera locului. Culorile calde alese, materialele simple, suprafetele mari de expunere au fost concepute pentru a desfiinta barierele dintre oameni, acestia putand interacționa cu usurinta, in vreme ce organizarea fluxului este gandita sa dea posibilitatea clientilor sa cunoasca si sa selecteze produsele dorite.
De asemenea, experienta de cumparare pe care clientul Belle Vie o va avea in noul spatiu va fi diferita fata de celelalte farmacii. Tehnologia moderna simplifica orice actiune, oferindu-i clientului numeroase posibilitati de achizitionare a produselor dorite atat online, cat si offline. Belle Vie revolutioneaza piata de retail farmaceutic din Romania folosind o noua metoda de expunere mult mai dinamica si interactiva pentru clienti, introducand conceptul de self-service cu ajutorul Self Service Kiosk, dedicat celor care doresc o interactiune rapida si eficienta intr-un mediu placut si util. Acestea permit clientilor sa cumpere si sa isi ridice produsele dorite in baza unui cod de bare primit atunci cand au plasat comanda pe site.
Conform domnului Valentin Preda, investitia initiala privind deschiderea primului punct de lucru se situeaza in jurul sumei de 700.000 de euro, compania avand deja in plan deschiderea a inca cinci noi spatii comerciale, pana la sfaraitul anului 2018.
Avand experiența ultimilor 10 ani in care nu s-a mai intamplat nimic notabil pe piata de retail farmaceutic din Romania, ne-am gandit sa aducem conceptul de farmacie - drogherie mai aproape de fiecare, intr-o zona centrala a capitalei. Totul a pornit din dorinta de a le oferi clientilor nostri cele mai bune produse la prețuri avantajoase si o experienta de cumparare diferita prin simplificarea achizitiei si tehnologizarea spatiului. Modelul nostru de business ne permite sa surprindem si sa indeplinim fiecare dintre asteptarile clientilor si, in acelasi timp, sa ne focusam obiectivele pe stabilirea unei bune comunicari intre client si specialist. Astfel, acestia sunt mai bine serviți, sunt consiliati si asistati de personalul farmaciei pe toata durata vizitei la noi. Ne propunem ca fiecare client care trece pragul Belle Vie sa gaseasca in noi un partener de incredere, un punct de sprijin si raspunsul pe care il cautau, a declarat Valentin Preda, General Manager Belle Vie.