Tratamentul regenerativ este un concept terapeutic nou care foloseste o combinatie originala de medicamente administrate prin injectare, cu rezultate prompte si efecte adverse minime; are ca scop refacerea structurii si/sau functiei tesuturilor afectate prin suprasolicitare, injurii, infectii, degenerescenta, etc. Este mai putin invaziv decat tratamentul chirurgical reconstructiv si implica stimularea diferentierii celulelor stem in celule mature, specializate si integrate functional tesutului respectiv, precum si reintegrarea functionala a celulelor lezate, in stare de hibernare.
Terapia regenerativa este un tratament relativ nou si inn curs de dezvoltare. Tinand cont de efectele deja cunoscute ale substanțtelor pe care le administram, ea poate fi utila in unele boli degenerative ale sistemului nervos (Alzheimer, Parkinson), de asemenea in convalescenta, anti-aging, detoxifiere, etc. Se poate administra preventiv persoanelor cu risc crescut de accident vascular (sindrom metabolic, diabet si hipertensiune, etc) sau celor care au suferit deja un astfel de accident si sunt supuse unor perioade de stres/suprasolicitare, dupa o efectuare a unor analize de laborator care indicaa prezenta simultana inflamatiei (CRP, fibrinogen, etc) si/sau metabolism lipidic suboptimal (LDL, trigliceride, etc).
Tratamentul regenerativ consta in administrarea intraarticulara sau intravenoasa a unei combinatii personalizate de medicamente, urmate de aplicarea de preparate topice sau sistemice, dupa caz, a explicat dr. Felician Stancioiu intr-un interviu acordat revistei Taifasuri.
Dr. Felician Stancioiu a studiat medicina in Bucuresti la Facultatea de Medicina Carol Davila si a profesat medicina atat in tara, cat si in SUA, lucrand cu prestigiosi profesori in domeniul cercetarii medicale regenerative cu celule stem.
Dr. Felician Stancioiu utilizeaza tratamente bazate pe rezultatele unor studii de cercetare efectuate in SUA si Romania cu substante si medicamente aprobate in SUA si UE, la care se adauga unele preparate proprii din extracte vegetale cu rezultate clinice dovedite.
Tratamentele sunt personalizate in functie de evaluarea clinica si paraclinica a fiecarui pacient si implica administrarea unor medicamente si/sau suplimente, vitamine, minerale sub forma injectabila. Tratamentele stimuleaza celulele stem proprii, amelioreaza si/sau elimina stresul oxidativ celular, reechilibreaza metabolismul si functionarea celulelor, reduce inflamatia locala si sistemica, detoxifica ficatul si rinichii etc.
Detalii la: http://www.terapieregenerativa.ro/ sau 0727.500.402.