HUFF informeaza: Horoscop Oana Hanganu pentru Revelionul 2018. Cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul (Autor: Adrian Vrauko)
Afla cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul, in functie de zodie. Horoscopul de Revelion este marcat de prezenta Lunii in Gemeni, zodia comunicarii si calatoriilor. Nici nu se putea mai bine! Luna in Gemeni va spori cheful de comunicare, distractie si socializare si multi dintre noi vor prefera sa intampine noul an in compania prieteniilor, in oras, in aer liber sau facand slalom printre petreceri, in incercarea de a nu rata nicio invitatie. Iar in dimineata zilei de 1 ianuarie, cand Luna va intra in semnul Racului, atentia noastra se va indrepta spre casa si familie. Dar hai sa vedem cum intampina zodiile Noul An si ce bijuterii le poarta noroc!

Berbecii au o agenda incarcata pentru ca Luna se afla in sectorul Comunicarii din astrograma lor. Deci, au multe invitatii de onorat sau sunt gazde excelente pentru o multime de prieteni. Bijuteriile norocoase pentru Berbeci in noaptea de Revelion sunt cele cu rubin si citrin.

Taurii se gandesc la bani si in noaptea de An Nou, iar daca printre invitati se afla persoane cu care ar putea pune la cale o afacere profitabila, nu vor ezita sa deschida subiectul. Bijuteriile norocoase pentru Tauri in noaptea de Revelion sunt cele cu agate verzi si diamante.

Gemenii se afla in centrul atentiei si sunt sufletul petrecerii de An Nou. Stau de vorba cu toata lumea, sunt campioni pe ringul de dans dar gasesc timp si pentru sms-uri si email-uri. Bijuteriile norocoase pentru Gemeni in noaptea de Revelion sunt cele cu ochi de tigru si ametrin.

Racii sunt mai romantici decat de obicei si, daca nu aleg un Revelion linistit, in confortul de acasa, o fac doar pentru a nu-si supara partenerul sau copiii. Bijuteriile norocoase pentru Raci in noaptea de Revelion sunt cele din argint sau perlele.

Leii sunt gazde perfecte sau oaspeti de seama, dar, indiferent de situatie, ii coplesesc pe cei din jur cu daruri sau impresioneaza pe toata lumea cu look-ul perfect sau cu vestimentatia aleasa. Bijuteriile norocoase pentru Lei in noaptea de Revelion sunt cele din aur si cele cu piatra Soarelui.

Fecioarele intampina Anul Nou inconjurate de cei dragi, asigurandu-se ca acestora nu le lipeste nimic si ca totul este perfect (de la meniu, pana la temperatura din incapere). Bijuteriile norocoase pentru Fecioare in noaptea de Revelion sunt cele din jad verde si agata rosie.

Balantele prefera sa petreaca noaptea dintre ani departe de casa. Cele care nu-si pot indeplini acest vis isi ofera un adevarat maraton de filme sau emisiuni tv. Bijuteriile norocoase pentru Balante in noaptea de Revelion sunt cele din chihlimbar sau ametist.

Scorpionii intampina Anul Nou cu Jupiter, planeta Norocului, in zodia lor! Iar asta spune totul. Orice plan si orice dorinta rostite in gand sau asternute pe hartie se indeplinesc. Bijuteriile norocoase pentru Scorpioni in noaptea de Revelion sunt cele cu rubin si aventurin.

Sagetatorii primesc cadouri. De la parinti, de la copii, de la prieteni. Toata lumea doreste sa ii laude, sa ii incurajeze, sa ii cocoloseasca si sa ii rasfete. Iar ei nu au nimic impotriva! Bijuteriile norocoase pentru Sagetatori in noaptea de Revelion sunt cele cu ametist si peridot.

Capricornii isi petrec noaptea dintre ani facandu-si griji pentru chestiuni legate de job sau afaceri. Intalnirea cu un vechi prieten ii ajuta sa se bucure de petrecere. Bijuteriile norocoase pentru Capricorni in noaptea de Revelion sunt jadul alb si malachitul.

Varsatorii intampina noul an cu vorbe de iubire, indiferent daca fac declaratii actualului partener, se indragostesc la prima vedere sau doresc sa se impace cu cineva din trecut. Bijuteriile norocoase pentru Varsatori in noaptea de Revelion sunt cele cu turcoaz si cuart roz.

Pestii petrec noaptea dintre ani acasa, in vizita la rude sau in locuri cu semnificatie spirituala, isi amintesc de copilarie sau incearca sa refaca atmosfera sarbatorilor de altadata. Bijuteriile norocoase pentru Pesti in noaptea de Revelion sunt cele din coral sau cele cu onix.

Sursa: huff.ro