SFATUL PARINTILOR: Afla totul despre afrodisiacele pentru femei
Inca din antichitate se cunostea efectul pe care unele arome le au asupra simturilor. Din motive evidente toate cele 5 simturi sunt foarte importante cand este vorba despre sex. Iar daca vrei ca sotia ta nu-ti va spune nu, trebuie sa afli totul despre afrodisiacele pentru femei. Urmatoarele miresme intra in categoria afrodisiacelor pentru femei si isi fac treaba excelent. Exista mai multe modalitati prin care sa umpli camera cu astfel de mirosuri, printre acestea numarandu-se: lumanari, uleiuri, odorizant de camera si chiar tamaie. In acest material nu vom vorbi despre feromoni ci despre alte afrodisiace pentru femei:

Vanilia intra in categoria afrodisiacelor pentru femei

Ca si ciocolata, vanilia are un miros dulce, imbietor. Mirosul sau creste dorinta sexuala atat a femeilor, cat si a barbatilor. Acum stii: data viitoare cand vrei sa faci dragoste cu sotia ta, cumpara lamanari parfumate sau ulei cu miros de vanilie pentru a pregati atmosfera.

Afrodisiace pentru femei care nu dau gres: Patchouli

Aceasta planta, originara din Malayesia, a inceput sa se bucure de atentie datorita abilitatii sale de actiona asupra simturilor. Expertii considera ca mirosul acestei plante trezeste energia sexuala din orice persoana. Nu ai nimic de piedut daca cumperi un betigas parfumat pe care sa-l arzi inainte de a intra sotia ta in dormitor.
Moscul nu putea lipsi dintre afrodisiacele pentru femei
Poate ca moscul este asociat cu feromonii masculini, insa tu ar trebui sa fii interesat de efectele pe care le are asupra sotiei tale. Tocmai de aceea este o idee buna sa investesti intr-o apa de toaleta care are ca ingredient principal moscul. Daca nu vrei parfum, cumpara betigase parfumate sau ulei, toate acestea vor avea exact efectul dorit de tine: o femeie dornica sa faca amor.

Nu uita de menta intrucat este inclusa, in lista afrodisiacelor pentru femei

Menta degaja un miros de prospetime. Se crede despre menta ca te ajuta sa stai treaz, alert si plin de energie, iar aceste lucruri sunt foarte buna cand este vorba de sex. Iar mirosul mentei s-ar putea s-o faca pe sotia ta sa-si doreasca ceva nou in domitor.
Poti opta pentru lumanarele parfumate sau ulei.

Si ylang ylang intra in categoria afrodisiacelor pentru femei

I-ai simtit vreodata mirosul? Chiar miroase precum sexul. Iar daca esti intr-o dispozitie erotica, da foc unui betigas parfumat sau foloseste un odorizant de camera. Un ultim avertisment totusi: acest miros este cunoscut pentru faptul ca incurajeaza comunicarea.

Ultima, insa nu cea de pe urma, pe lista afrodisiacelor pentru femei este iasomia

In ciuda faptului ca degaja un miros subtil, iasomia are abilitatea de a trezi celelalte simturi penru noi experiente. Daca vrei sa-ti seduci sotia, foloseste uleiurile sau betigasele de iasomie.
Sursa: sfatulparintilor.ro