BERBEC 21.03-20.04: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si doriti sa va extindeti lumea. Vreti sa gustati adrenalina aventurii si oportunitatea de a invata ceva nou. Fiti atenti la sfarsitul saptamanii, mai ales ca partenerul de viata sau iubitul ar putea deveni mult prea exploziv.

TAUR 21.04-21.05: Este posibil ca multi dintre dumneavoastra sa faca in aceste zile tranzactii mari de bani. Poate fi vorba si despre obtinerea unui imprumut mare sau incheierea unui contract legat de o mostenire sau o proprietate comuna.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile este momentul ideal pentru a descoperi si a initia discutii legate de relatii. Veti avea nevoie de multa rabdare ca sa clarificati ce este in sufletul dumneavoastra. Sfarsitul saptamanii va aduce vesti bune despre serviciu.

RAC 22.06-21.07: Abordati practic tot ceea ce faceti si veti fi recompensati cu laude si o suma frumusica de bani. Spre sfarsitul saptamanii se iveste un mic conflict familial, dar care se rezolva rapid datorita atitudinii dumneavoastra. Romantismul, petrecerile si relatiile cu propriii copii vor fi minunate.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile va este greu sa va concentrati pe munca. Vreti sa petreceti cat mai mult timp alaturi de cei dragi. Bucurati-va cat timp va permiteti de vizite, petreceri si distractia in aer liber. Sfarsitul saptamanii promite tot felul de activitati alaturi de familie si de persoana iubita.

FECIOARA 23.08-22.09: Dati randament maxim iar sefii vor aprecia asta. Acum, cand toata lumea se gandeste numai la petreceri sau vacante, dumneavoastra aveti mai mult chef de munca ca oricand. Opriti-va putin si incercati sa va bucurati de compania celor mai buni prieteni ce vin sa va colinde.

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza zile pe care le veti dedica schimbarilor personale. Va poate ajuta cineva din anturaj insa este posibil sa nu va placa cum gandeste. Fiti alaturi de cei dragi si asta vi se va rasplati inzecit la momentul potrivit!

SCORPION 23.10-21.11: Pregatirea detaliilor pentru petreceri se afla pe ultima suta de metri. Vreti ca totul sa arate perfect si invitatii sa fie multumiti. Atentie insa la discutii aprinse cu un Taur sau un Sagetator. Respectati-le si lor opinia si veti evita elegant neplacerile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza o saptamana favorabila pentru majoritatea nativilor acestei zodii. Perseverenta si determinarea cu care v-ati sustinut proiectele va vor fi rasplatite. Important este sa nu va lasati distrasi de problemele sentimentale. Incercati sa petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata sau cu prietenul cel mai bun este evidenta. Nicio piatra nu trebuie lasata neintoarsa in cautarea unei noi experiente de care sa fiti multumiti. Castigurile se anunta importante in aceasta perioada doar ca veti fi nevoiti sa va limitati cheltuielile.

VARSATOR 20.01-18.02: Incarcati-va bateriile pentru ca urmeaza Revelionul si veti avea parte de o petrecere zgomotoasa. Unora li se iveste o sansa pe care nu trebuie sa o ocoleasca. Opriti-va putin din ritmul alert si incercati sa va bucurati de compania celor ce vin sa va colinde.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti in stare sa va stapaniti emotiile unei reintalniri cu o persoana care va da mari sperante pentru viitor. Poate se infiripa o noua relatie si Anul Nou va va gasi multumiti sufleteste. Primiti multe cadouri, dar si dumneavoastra veti oferi celor apropiati mici atentii.