STIRIPESURSE informeaza: Liviu Dragnea anunta REFERENDUM: 'Da, cat de repede (Autor: Cristi Selaru)
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca un referendum privind redefinirea familiei va fi organizat cat de repede. Initiativa cetateneasca pe aceasta tema prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consfintita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor. In prezent, Constitutia prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consfintita intre soti.
- Da, cat de repede. Nu mai vreau sa dau termene - pentru ca am primit tot felul de piedici - si am spus cat de repede. Ne apucam sa eliminam piedicile pentru ca la acel referendum trebuie sa ajungem, a declarat Liviu Dragnea la Parlament, intrebat cand va fi organizat un referendum pe tema redefinirii familiei.
Liderul social-democratilor s-a referit si la declaratia presedintelui executiv al PSD, Niculae Badalau, care a vehiculat ideea unui referendum pe tema monarhiei ca forma de guvernamant, si a punctat ca este opinia colegului sau.
- Este punctul de vedere al domnului Badalau pe care si l-a exprimat, o opinie in care crede, in partid nu am discutat, a afirmat Dragnea.

Sursa: stiripesurse.ro