- 16 decembrie la 22:32: Un bou la A3: un interviu al meu cu printul Nicolae. In jurnalism lucrurile stau exact pe dos: un interviu al printului acordat unui jurnalist.
- 16 decembrie la 21:43: Pupincurism ca la A3 la adresa fostului rege nu am vazut nici la apogeul epocii Ceausescu. Adio, A3!
- 16 decembrie la 21:32: Televiziunile de rahat incearca sa ne convinga: romanii deplang moartea regelui. Inteleg ca eu si multe milioane de romani nu suntem romani?
- 16 decembrie la 21:26: Pentru propaganda, romanii iesiti in strada la funeraliile fostului rege inseamna revenirea la monarhie. Atunci trebuie sa o facem regina pe Stela Popescu, moartea ei scotind in strada mult mai multi romani!
- 16 decembrie la 21:16: Ii trecem la monarhisti si pe curiosii care ies sa vada mortul (indiferent cine e decedatul!)
- 16 decembrie la 21:11: Daca si Petre Roman e monarhist, atunci erau monarhisti si bolsevicii care au ucis familia tarului!
- 16 decembrie la 21:04: Funeraliile fostului rege. Nu am vazut niciodata mai multi ipocriti si mai multi prosti adunati la un loc!
- 15 decembrie la 18:11: Cred ca Liga Alcoolicilor Anonimi a intrat in insolventa sau s-a desfiintat. Altfel nu-mi explic cum omul aflat in nevoie nu gaseste ajutor pe nicaieri. Este si cazul Monicai Macovei. Iata mostra de logica a uneia aflata in dificultate fie de prea multa samohoanca, fie de prea putina:
- In acest moment, in Parlamentul Romaniei se voteaza modificarea Legilor Justitiei in procedura de urgenta, practic in secret, fara dezbatere. Lumea se uita la televizor si vede la televizor ce se modifica.
Voi ce ziceti? Ori se voteaza in secret, ori lumea vede la televizor ce se modifica in secret!
- 14 decembrie la 18:46: Protestele disperate ale Cucuvelei Mov si ale lui Taica Lazar sunt argumente suficiente ca modificarea codurilor se afla pe drumul bun.
Unii se intreaba ce studii are seful de atelaj zis Taica Lazar care se crede procuror general. Eu cred ca a facut facultatea de transporturi, sectia carutasi.
- 14 decembrie la 11:20: Taras-grapis, in huiduielile opozitiei de mucava, legile Justitiei trec prin votul Parlamentului. Ele sunt o oglinda fidela a modului de gandire si actiune a lui Dragnea: un pas inainte, doi pasi inapoi. Inspectia Judiciara nu e la CSM, ba e la CSM, ministrul Justitiei are/ba nu are dreptul de a sesiza Inspectia Judiciara, magistratii au/ba nu au super-imunitate, presedintele nu poate/ba poate, raspunderea magistratilor uite-o, nu e, etc. Votul final va fi dat in Senat. Sper ca macar Tariceanu sa aiba mai mult sange in instalatie, spre binele romanilor si al Justitiei! Om trai si om vedea.
- 11 decembrie la 16:50: Ministrul Justitiei i-a propus sefului de atelaj Augustin Lazar sa discute modificarile la legile Justitiei ca intre specialisti. Taica Lazar s-a suparat:
-Ce vorbesti, ba? Poate tu esti specialist, eu sunt procuror general!