Cantareata isi serbeaza ziua de nastere si strange bani pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos!

Dupa 3 ani in care a stat doar in America si nu a mai venit deloc in tara, Anamaria Ferentz a decis sa-si viziteze familia. De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere. Pe 14 decembrie aniverseaza o frumoasa varsta si si-a propus sa isi serbeze ziua de nastere. Din cauza doliului national, a mutat petrecerea pe 18 decembrie. Evenimentul se va desfasura la Jubile Concept, iar Ferentz a pus la cale o aniversare in scop caritabil pentru o fetita de 13 ani diagnosticata cu cancer osos. Astfel, invitatii care vin la ziua artistei, nu-i vor aduce cadou, ci vor dona o anumita suma direct in contul deschis pentru cazul fetitei, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie. Iata mesajul emotionant transmis de cantareata!

De ziua mea pentru Ana!

Este prima oara dupa foarte multi ani cand mi-am dorit sa imi sarbatoresc ziua de nastere. De obicei eu eram cea care sarbatoream si organizam cu mare drag ziua de nastere a celor din viata mea: familie sau prieteni, mai putin ziua mea de nastere.
Anul acesta una din dorinte a fost sa fiu alaturi de familie si prieteni de ziua mea si de Craciun sau macar sa fac ceva special.
Primul vis mi s-a indeplinit, acela ca am venit sa imi vad familia si sa sarbatoresc cu ei.
Apoi m-am gandit ca timpul scurt nu imi va permite sa imi vad toti prietenii si colaboratorii, pe care eu ii numesc tot familie, asa ca de aici s-a nascut a 2-a dorinta: de a face o petrecere la care sa-i invit pe toti.
Si mi-a venit ideea senzationala, a treia dorinta, ca in loc de cadouri sau flori sa ii rog sa doneze pentru un caz special! Adica ne vedem, ne bucuram impreuna, eu am toate dorintele implinite si in plus facem si o fapta buna.
Gandul bun a adus cazul fetitei Ana Bucur la mine.
Am auzit de Ana de la alt copil minunat: Caroline, fetita unei prietene, care la 15 ani face voluntariat in spitale. Ea a venit acasa plangand si profund marcata s-a rugat de mama ei cum se poate si daca stie pe cineva care s-o ajute pe Ana sa se faca bine.
Ana are doar 13 ani, iubeste sportul, este capitanul echipei de baschet, care din pacate sufera de cancer osos si trebuie sa se opereze de urgenta in Tel Aviv, acum, in luna decembrie.
Imi doresc enorm sa ajut acest copil, acest sufletel, impreuna cu cei pe care ii consider familie si pe care abia astept sa ii vad si sa ii imbratisez!
Aici gasiti conturile Anei, ale familiei Bucur.
Banii pe care i-ati fi dat sa imi cumparati o floare, un cadou, va rog frumos sa ii donati in aceste conturi:
- Bucur Camelia Mihaela
Cod IBAN RO54 BPOS 7050 0913 130RON01
Bancpost Sucursala Floreasca
- Bucur Mihai, IBAN cont: RO69RNCB0086141717030001, in RON, Banca Comerciala Romana S.A., Cod SWIFT:RNCBROBU
Va Multumim!!!
Acesti bani ajuta o viata!
Cu dragoste, respect si prietenie,
Anamaria Ferentz”