Pe 8 decembrie, intre orele 17 - 19, a avut loc la Gymboland Promenada evenimentul care incheie seria de ateliere creative caritabile Daruieste Copilarie! - organizate de United Way Romania, in parteneriat cu Gymboland.
Sute de copii s-au jucat creativ sub indrumarea trainerilor de la Asociatia Lume Buna, in beneficiul copiilor defavorizati, sustinuti prin programele United Way Romania, pentru ca si ei sa se bucure de copilarie si de dreptul la educatie de calitate.
Pe 20 octombrie, 3 si 17 noiembrie, la atelierele Daruieste copilarie! din locatiile Gymboland Mega Mall, AFI Palace, Baneasa Shopping Center si Promenada, copiii au creat lucrari in tehnici mixte (desen, pictura, colaj).
Micutii artisti si-au donat lucrarile realizate, iar acestea vor putea fi admirate si licitate silentios in timpul evenimentului din 8 decembrie, din Gymboland Promenada, alaturi de creatii semnate de artisti si designeri romani consacrati, care au avut generozitatea de a se alatura cauzei United Way â€" prevenirea abandonului scolar si susÈ›inerea copiilor din familii vulnerabile pentru a putea merge la sscoala si a-si continua educatia.
Le multumim copiilor (si parintilor lor) care au susținut aceasta campanie, precum si artistilor care ne ajuta sa oferim copilarie tuturor, indiferent de mediul in care s-au nascut: Ștefan Caltia, Ana Wagner, Cristian Samfira, Laura Hincu, Oana Vasiloiu, Mihaela Zvinca, Gabriela Secarea, Teli Iacsa, Lali Torma, Simina Filat, Shukar Bijoux, Irina Dimiu, Oana Diaconu, Mihaela Bachmann, Silviu Fletan, Renata Scorobete, Alina Carp, Mihaela-Doina Radulescu.